Οι συμβουλές του Λουτσέσκου στον Μπεκάλι

Οι συμβουλές του Λουτσέσκου στον Μπεκάλι

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε κάποιες συμβουλές στον πρόεδρο της Στεάουα σχετικά με τις συχνές αλλαγές προπονητή.

Ο Τζίτζι Μπεκάλι είναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Στεάουα Βουκουρεστίου από το 2003. Διαθέτει μια διαφορετική τρέλα για το ποδόσφαιρο και έχει τεράστια επίδραση σε όλα τα θέματα της ομάδας του.

Τα τελευταία χρόνια ο μεγάλος ρουμανικός σύλλογος αλλάζει συχνά προπονητές. Σε μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, ο Ράζβαν Λουτσέσκου συμβούλευσε τον Τζίτζι Μπεκάλι ότι πρέπει να δείξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους προπονητές.

Μάλιστα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποκάλυψε στο ρουμανικό «Telekom Sport» τι συμβουλές του έδωσε: «Είναι πολύ πολύπλοκο να κρίνεις τον Μπεκάλι από μακριά. Επενδύει, φέρνει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Μιλήσαμε πριν από 8-9 μήνες, συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο και του είπα «γιατί δεν αφήνεις τους προπονητές σου να δουλέψουν;» Μου απάντησε πως τους αφήνει στην αρχή, αλλά μετά από ένα-δύο παιχνίδια, όταν βλέπει πως πάνε δεξιά ή αριστερά και όχι ευθεία, χρειάζεται να παρέμβει…»

Και κατέληξε ο Λουτσέσκου: «Εντάξει, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξέρεις καλά τι τύπου προπονητή θέλεις, πάνω σε ποια φιλοσοφία θέλεις να εργαστεί. Όταν αποφασίσεις να πάρεις έναν προπονητή και να του δώσεις χρόνο και υποστήριξη, άφησέ τον να τελειώσει τη δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ