Τσιντώτας : «Τώρα να δουλέψω περισσότερο»

Τσιντώτας : «Τώρα να δουλέψω περισσότερο»

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μιλάει στο match programme του αγώνα με τον Απόλλωνα για την καθιέρωσή του στην βασική ενδεκάδα και τους επιπλέον στόχους του

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι το κεντρικό πρόσωπο του match programme στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να τονίζει μεταξύ άλλων πως τώρα, που πλέον έχει βρει θέση στην ενδεκάδα της Ένωσης, επικεντρώνεται στο να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά, για να καθιερωθεί. Ενώ παράλληλα αποκαλύπτει το πώς έζησε το ματς με την Αούστρια στη Βιέννη αλλά και τη φάση που τον άγχωσε.

«Άγχος υπήρχε στη Βιέννη, δεν μπορώ να πω ψέματα. Και εκεί με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου να το διαχειριστώ. Όλα αυτά βεβαίως μέχρι να αρχίσει ο αγώνας. Μετά δεν έχεις το χρόνο να… ασχοληθείς με το δικό σου άγχος, όλα φεύγουν και το μυαλό σου είναι αποκλειστικά στραμμένο στον αγώνα και σε όσα έχεις να κάνεις» ομολογεί ο Παναγιώτης Τσιντώτας στο official match programme του σαββατιάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα.

Σε ότι έχει να κάνει με τις συνεχόμενες συμμετοχές του στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ και τη συνέχεια, ο Έλληνας τερματοφύλακας δηλώνει: «Έγινε ένα μικρό πρώτο βήμα, που δεν σημαίνει κάτι! Το δύσκολο είναι η διάρκεια. Και αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να παραμείνω συγκεντρωμένος, με το κεφάλι κάτω και να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Τώρα είναι που πρέπει να δουλέψω περισσότερο για να ανταποκριθώ στους στόχους της ομάδας μου αλλά και στους δικούς μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ