ΠΑΟΚ: Η Μπέτις θα καθορίσει την απόκτηση αριστερού μπακ

ΠΑΟΚ: Η Μπέτις θα καθορίσει την απόκτηση αριστερού μπακ

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση Τόσκα με τον Ρουμάνο μέσο να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Μπέτις για να πάρει την ελευθέρας του.

Μπορεί ο Αλίν Τόσκα να μην έκανε μια καλή χρονιά με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στην Τούμπα φαίνεται πως θα ήθελαν για το ξεκίνημα της νέα χρονιάς ένα δίδυμο για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Ρουμάνο αμυντικό μαζί με τον Γιαννούλη. Την παραμονή του Τόσκα θέλει και ο Ράζβαν Λουτσέσκου καθώς θεωρεί πως τώρα που δεν υπάρχει ο Βιερίνια λόγω του τραυματισμού του μπορεί να δείξει στοιχειά του ταλέντου του.

Οι Ασπρόμαυροι δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του από την Μπέτις. Έχουν ενημερώσει τον παίκτη πως αν καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του τότε θα μπορέσουν να συζητήσουν μαζί του.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Αλιν Τόσκα να ταξιδεύει μέσα στην εβδομάδα για την Ισπανία προκειμένου να κουβεντιάσει με τους παράγοντες της Μπέτις για το μέλλον. Η ομάδα της Σεβίλλης δεν δείχνει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρουμάνου αμυντικού κι αυτό είναι ένα συν για τον παίκτη για να διαπραγματευτεί το συμβόλαιο του.

Αν όμως απαιτήσουν χρήματα τότε το πράγμα θα δυσκολέψει για τον Τόσκα που θα αναγκαστεί να περιμένει μήπως και βρεθεί ομάδα μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής σεζόν για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Ο Ρουμάνος όμως θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ και όχι αργότερα, αλλά τώρα για να συμμετάσχει και στην προετοιμασία. Δεν αποκλείεται να προτείνει στους Ισπανούς να χαρίσει τα χρήματα που είναι να πάρει τον επόμενο χρόνο για να πάρει την ελευθέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ