Το συγκινητικό αντίο του Άγγελου Χαριστέα στον πατέρα του (pic)

Το συγκινητικό αντίο του Άγγελου Χαριστέα στον πατέρα του (pic)

Ο Άγγελος Χαριστέας με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρέτησε τον πατέρα του, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Χθες (17/6) ανήμερα της γιορτής του πατέρα ο Άγγελος Χαριστέας «έχασε» τον πατέρα του σε ηλικία 65 ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα (17/6) στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Στρυμονικό Σερρών στις 11:30.

Ο πρώην Έλληνας ποδοσφαιριστής έγραψε ένα μήνυμα και στο ανέβασε στα social media αποχαιρετώντας έτσι τον πατέρα του και ευχαριστώντας τον για όλα όσα του πρόσφερε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Άγγελου Χαριστέα:

«Μπαμπά μου πάντα θα σε θυμάμαι. Ήσουν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω και ο καλύτερος φίλος. Ξέρω ότι θα με προσέχεις από εκεί που είναι η ψυχούλα σου. Ράγισε η καρδιά μου σήμερα, αλλά ξέρω τι θα μου έλεγες. Η ζωή είναι μικρή, ζήσε την κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μυνήματα σας να είστε κοντά στους ανθρώπους σας. Μόνο αγάπη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μπαμπά μου πάντα θα σε θυμάμαι .Ησουν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω και ο καλύτερος φίλος. Ξέρω ότι θα με προσέχεις από εκεί που είναι η ψυχούλα σου .Ράγισε η καρδιά μου σήμερα αλλά ξέρω τι θα μου έλεγες. Η ζωή είναι μικρή ζήσε την κάθε μέρα .Σας ευχαριστώ όλους για τα μυνήματα σας να είστε κοντά στους ανθρώπους σας .Μόνο αγάπη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelos Charisteas (@angeloscharisteas_official_) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ