Ξεκίνησε η συναρμολόγηση του γερανού που θα στήσει το στέγαστρο στην «Αγιά Σοφιά» (pics)

Ξεκίνησε η συναρμολόγηση του γερανού που θα στήσει το στέγαστρο στην «Αγιά Σοφιά» (pics)

Ο θηριώδης γερανός βάρους 110 τόνων παίρνει θέση στην «Αγιά Σοφιά» με τις εργασίες για την τοποθέτηση του στεγάστρου να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η πιο εντυπωσιακή πιθανώς φάση της ανέγερσης της «Αγιά Σοφιάς» έχει ξεκινήσει καθώς με το γήπεδο να κλείνει περιμετρικά, σε πρώτο πλάνο έχει μπει η τοποθέτηση του στεγάστρου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα ενημέρωσε σχετικά για τον θηριώδη γερανό που παίρνει θέση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και θα σηκώνει τα κομμάτια του στεγάστρου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ξεκίνησε το στήσιμο του θηριώδους γερανού, που θα χρησιμοποιήσει η Cimolai, βάρους 110 τόνων, ο οποίος στην πλήρη του έκταση και συναρμολόγηση καλύπτει σχεδόν όλο το πλάτος του γηπέδου! Είναι αυτός που μπορεί να σηκώσει μέχρι 650 τόνους και θα… σηκώσει όλο το βάρος της κατασκευής του στεγάστρου με πρώτα τα «ψαλίδια» που έχουν συναρμολογηθεί όλο αυτό το διάστημα εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου μας.

Τα τεράστια κομμάτια του στέγαστρου που έχουν συναρμολογηθεί εντός γηπέδου και περιμένουν να πάρουν τη θέση τους στον… ουρανό της Αγιά Σοφιάς με τους Πύργους να είναι πλέον στημένοι για να συνδράμουν στην τοποθέτηση…»

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/1140596390470590464

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/1140589153815601152

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ