«Πρόταση του Ολυμπιακού για Λίντνερ» (pic+vids)

«Πρόταση του Ολυμπιακού για Λίντνερ» (pic+vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να κινείται για την απόκτηση του 29χρονου Αυστριακού τερματοφύλακα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γκρασχόπερς.

Την απόκτηση του 29χρονου Αυστριακού τερματοφύλακα, Χάιντς Λίντνερ, φέρεται να επιθυμεί ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στην πλευρά του παίκτη και να περιμένουν την απάντησή του.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει στον λογαριασμό του στο twitter ο δημοσιογράφος Αντώνης Οικονομίδης. «Επιβεβαιωμένο: ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει (πριν μερικά 24ωρα) επίσημη πρόταση στον Χάιντς Λίντνερ κ περιμένει απάντηση. Ελεύθερος, διεθνής 29χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

O Χάιντς Λίντνερ έμεινε ελεύθερος από την Γκρασχόπερς, τα γάντια της οποίας φορούσε τα τελευταία δύο χρόνια, πραγματοποιώντας 75 συμμετοχές. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε 35 ματς και δέχθηκε 68 γκολ, ενώ κράτησε 3 φορές ανέπαφη την εστία του.

Πριν μετακομίσει στην Γκρασχόπερς, αγωνιζόταν στην Γερμανία με τη φανέλα της Αιντραχτ Φρακφούρτης, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει επίσης από τις Λινζ και Αούστρια Βιέννης. Στην ομάδα της Βιέννης έμεινε για έξι χρόνια και αγωνίστηκε συνολικά σε 202 αγώνες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 3.5 εκατ. ευρώ, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν μόλις στο 1.5 εκατ. ευρώ.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=tNV3Ejk1sQI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ