Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Είναι παράνομο, λέει, να γίνουν εκλογές της ΕΠΟ το καλοκαίρι. Λες και δεν υπάρχει Γεραπετρίτης να κάνει μια τροπολογία.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χατσερίντι: «Μισό χρόνο ήμουν σε… διακοπές. Τώρα είμαι κατά 99% ελεύθερος»

Ο Ουκρανός αμυντικός θα αποτελέσει σύντομα και επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ χωρίς να χρειαστεί ο Δικέφαλος να τον αποζημιώσει.

Χατσερίντι: «Μισό χρόνο ήμουν σε… διακοπές. Τώρα είμαι κατά 99% ελεύθερος» | to10.gr

Θέμα χρόνου είναι να επισημοποιηθεί το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος ήταν μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουλάχιστον ο Δικέφαλος θα ξεφορτωθεί χωρίς αποζημίωση το παχυλό του συμβόλαιο (1,5 εκ. ευρώ) που είχε υπογραφεί για άλλα δύο χρόνια (έως το 2021) καθώς υπήρχε όρος ότι μπορεί να τον αποδεσμεύσει χωρίς να τον πληρώσει αν δεν παίξει στο 70% των αγώνων της ομάδας (και έπαιξε μόλις σε 11 από τα 52 επίσημα ματς).

Ο Χατσερίντι επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι θα αποχωρήσει σύντομα από τον ΠΑΟΚ καθώς τόνισε ότι μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να λυθεί και επίσημα το συμβόλαιό του.

Μεταξύ άλλων είπε: «Για περίπου μισό χρόνο ήμουν σε… διακοπές, δεν έπαιζα, οπότε έχω ξεκουραστεί. Το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται και τώρα είμαι κατά 99% ελεύθερος. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να λάβουμε μια συγκεκριμένη πρόταση».

Όσο για το μέλλον του; Διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες για τη Σαχτάρ, τονίζοντας: «Ήμουν δέκα χρόνια στην Ντιναμό. Είναι αδύνατο να πάω στη Σαχτάρ… Είναι όλα βλακείες».