Χατσερίντι: «Μισό χρόνο ήμουν σε… διακοπές. Τώρα είμαι κατά 99% ελεύθερος»

Χατσερίντι: «Μισό χρόνο ήμουν σε… διακοπές. Τώρα είμαι κατά 99% ελεύθερος»

Ο Ουκρανός αμυντικός θα αποτελέσει σύντομα και επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ χωρίς να χρειαστεί ο Δικέφαλος να τον αποζημιώσει.

Θέμα χρόνου είναι να επισημοποιηθεί το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος ήταν μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Τουλάχιστον ο Δικέφαλος θα ξεφορτωθεί χωρίς αποζημίωση το παχυλό του συμβόλαιο (1,5 εκ. ευρώ) που είχε υπογραφεί για άλλα δύο χρόνια (έως το 2021) καθώς υπήρχε όρος ότι μπορεί να τον αποδεσμεύσει χωρίς να τον πληρώσει αν δεν παίξει στο 70% των αγώνων της ομάδας (και έπαιξε μόλις σε 11 από τα 52 επίσημα ματς).

Ο Χατσερίντι επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι θα αποχωρήσει σύντομα από τον ΠΑΟΚ καθώς τόνισε ότι μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να λυθεί και επίσημα το συμβόλαιό του.

Μεταξύ άλλων είπε: «Για περίπου μισό χρόνο ήμουν σε… διακοπές, δεν έπαιζα, οπότε έχω ξεκουραστεί. Το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται και τώρα είμαι κατά 99% ελεύθερος. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να λάβουμε μια συγκεκριμένη πρόταση».

Όσο για το μέλλον του; Διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες για τη Σαχτάρ, τονίζοντας: «Ήμουν δέκα χρόνια στην Ντιναμό. Είναι αδύνατο να πάω στη Σαχτάρ… Είναι όλα βλακείες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ