ΑΕΚ: Το σκέφτονται και άλλοι Έλληνες

ΑΕΚ: Το σκέφτονται και άλλοι Έλληνες

Μετά τον Μπακασέτα και άλλοι Ελληνες ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το εξωτερικό

Η ΑΕΚ αποφάσισε να αλλάξει φιλοσοφία. Με τον Μιγκέλ Καρντόσο πια στον πάγκο του ο Δικέφαλος έχει ένα διαφορετικό πλάνο. Ακόμη και για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές του ρόστερ της. Ο Τάσος Μπακασέτας έλαβε το μήνυμα και πήγε στην Τουρκία.

Εδώ και καιρό ο Βασίλης Μπάρκας ξέρει καλά ότι ίσως αυτό το καλοκαίρι γεμίσει τις βαλίτσες του για το εξωτερικό με την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου. Ο Πέτρος Μάνταλος γνωρίζει πολύ καλά ότι με μια ικανοποιητική πρόταση μπορεί να φύγει και κάτι τέτοιο ισχύει και για τον Μιχάλη Μπακάκη και τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Οι Ελληνες κατανοούν ότι δεν βρίσκονται σε… πρώτο πλάνο στην ΑΕΚ. Πλην του Μπάρκα δεν υπάρχει βασικός και αναντικατάστατος Ελληνας στο ρόστερ στο ξεκίνημα της χρονιάς. Ο Καρντόσο θέλει ποιότητα και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό αυτή θα έρθει μόνο με μεταγραφές ξένων. Και δη από την αγορά της Πορτογαλίας.

Για την περίπτωση του Μπάρκα υπάρχει η προοπτική της Ρόμα. Η ΑΕΚ ζητά 10 εκατ.ευρώ για να πάρει 7-8 εκατ.ευρώ σε περίπτωση που τα δώσει η ομάδα της. Και θα περιμένει για την πιθανή πώληση του όλο το καλοκαίρι. Για αυτό και θα ετοιμάζεται ο Παναγιώτης Τσιντώτας για την θέση του βασικού σε κάθε περίπτωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ