ΠΑΟΚ: Η άφιξη Μπράνκο στη Θεσσαλονίκη φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις

ΠΑΟΚ: Η άφιξη Μπράνκο στη Θεσσαλονίκη φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις

Η επιστροφή του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, στη Θεσσαλονίκη από την Ιβηρική, αναμένεται να φέρει εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Ο Μάριο Μπράνκο βρέθηκε στην πατρίδα του προκειμένου να περάσει με την οικογένεια του λίγες στιγμές χαλάρωσης. Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου δεν έβαλε το κινητό του στο αθόρυβο, για να μην τον ενοχλεί κανείς. Το είχε ανοιχτό συνεχώς, όπως και τα μάτια του καθώς τα μεταγραφικά δεδομένα διαρκώς αλλάζουν. Αυτό το… χαλαρό διάστημα ολοκληρώνεται και μαζί με την επιστροφή του από την Πορτογαλία θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις με παίκτες που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Οι πολύ καλές διασυνδέσεις του Μπράνκο στην Πορτογαλία δεν φτάνουν μέχρι την Πόρτο, αλλά στην «ατζέντα» του υπάρχουν τόσο η Μπενφίκα, όσο και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με παίκτες που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Άλλωστε ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη «ψώνισε» τον Ολιβέιρα από τους Δράκους και Μίσιτς από την Σπόρτινγκ. :Οι Ασπρόμαυροι θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα τους τον Σέρχιο Ολιβέιρα, καθώς ο Πορτογάλος γνωρίζει αρκετά τα αποδυτήρια της ομάδας και δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής σε περίπτωση επιστροφή τους.

Τα δεδομένα στην υπόθεση έχουν αλλάξει καθώς η ρήτρα απόκτησης του που έφτανε τα 12 εκατ. ευρώ, αλλά και 5 εκατ. ευρώ για συνιδιοκτησία έχει «πέσει» στις 15 Ιουνίου.

Όμως η υπόθεση του είναι εξαιρετικά δύσκολη από την άποψη πως όλα τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ στην Πορτογαλία εδώ και λίγες ώρες γράφουν πως ο Ολιβέιρα επιστρέφει στην Πόρτο καθώς λόγω της αποχώρησης του Ερέρα ο Κονσεισάο τον υπολογίζει.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο για χάσιμο πρέπει να τρέξει την υπόθεση του άσχετα αν έχει αποκτηθεί ο Σίλβα. Η ομάδα χρειάζεται ένα χαφ που θα είναι το μυαλό της ομάδας. Έναν παίκτη που θα μπορεί να «ξεμπλοκάρει» τον Δικέφαλο στα δύσκολα.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη και χρειάζεται να μειωθούν στο ελάχιστο τυχόν λάθη γιατί ο ΠΑΟΚ στον Αύγουστο θα παίξει τον πρώτο του στόχο.

Ο Μάριο Μπράνκο βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και «τρέχουν» μαζί με τον Ρουμάνο τεχνικό τον μεταγραφικά σχεδιασμό έχοντας πάρει το ΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη για τρεις κινήσεις από το «πάνω ράφι», αφού ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικός όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και για το πρεστίζ της ομάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η άφιξη του Πορτογάλου τεχνοκράτη στην Ελλάδα θα φέρει στην επιφάνεια όχι απλά συζητήσεις με παίκτες, αλλά ολοκληρωμένες συμφωνίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ