Ρομπέρζ: «Έχω προτάσεις από το εξωτερικό»

Ρομπέρζ: «Έχω προτάσεις από το εξωτερικό»

Το μήνυμα που έστειλε στη διοίκηση του Απόλλωνα, ο 32χρονος Γάλλος στόπερ, ο οποίος απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Προσφορά έχει και η ομάδα του, που δεν καλύπτει τον παίκτη.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ απασχολεί το τριφύλλι, αλλά μόνο στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίο δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο.

Ο 32χρονος Γάλλος στόπερ, ωστόσο, έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα του ότι δεν προτίθεται να παραμείνει. Διεμήνυσε, μάλιστα, στη διοίκηση ότι έχει προτάσεις από το εξωτερικό, χωρίς να αναφέρει ομάδες, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού Φανούρης Κωνσταντίνου. Ο τελευταίος υποστήριξε, παράλληλα, ότι πρόταση έχει φτάσει και στα γραφεία του Απόλλωνα, αλλά δεν την αποδέχεται ο ποδοσφαιριστής.

Ο Παναθηναϊκός, όπως και να έχει, χρήματα δεν πρόκειται να δώσει για τον Ρομπέρζ. Αν δεν μείνει το συντομότερο ελεύθερος θα εξετάσει τις άλλες επιλογές που έχει στα χέρια του. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι μία απλή υπόθεση.

Ο έμπειρος στόπερ επίσης ξεκαθάρισε στον Απόλλωνα ότι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή που θ’ αναχωρήσει την Παρασκευή για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (επιστρέφει στις 4 Ιουλίου, οπότε και ορίστηκε η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού). Ο παίκτης, άλλωστε, έχει εξασφαλίσει άδεια κι από την ομάδα κι από το σωματείο των Γάλλων ποδοσφαιριστών, επειδή η γυναίκα του θα φέρει σύντομα στον κόσμο δίδυμα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου στην ιστοσελίδα kerkida.net:

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μεταπείσουμε τον παίκτη. Του είπαμε ότι δεν είναι πρόβλημα αν θέλει να πάρει άδεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της γυναίκας του. Του δώσαμε άδεια μέχρι τα μέσα Ιουλίου για να φέρει προτάσεις. Ο ίδιος ο παίκτης είπε ότι είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Κάποιες έχουν φτάσει στα γραφεία μας. Η μία καλύπτει τις απαιτήσεις του Απόλλωνα, όμως, δεν καλύπτει τον ίδιο, όπως μας είπε. Ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο λόγο και θα είναι σκληρός διαπραγματευτής. Ο Απόλλωνας θα κάνει ότι προκύπτει από τη μεταξύ μας συμφωνία. Σίγουρα αν φύγει θα είναι μια απώλεια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε πάρα πολλά. Από εκεί και πέρα, έχουν αποχωρήσει από την ομάδα και απ’ όλες τις ομάδες δεκάδες ποδοσφαιριστές».

Οι σχέσεις του Ρομπέρζ με τον Απόλλωνα είναι σε κάκιστο σημείο και ενδεικτικό είναι και το μήνυμα του παίκτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Όταν δεν μιλάς, είσαι πάντα λάθος και ο κόσμος το απολαμβάνει αυτό και λέει ό,τι θέλει… Αν η αλήθεια παίρνει τις σκάλες και το ψέμα το ασανσέρ, το ψέμα θα είναι ταχύτερο, αλλά να γνωρίζετε ότι η αλήθεια έρχεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ