«Θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ ο Σοάρες»

«Θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ ο Σοάρες»

Ο Μιγκέλ Κορέια της «A Bola» μίλησε για τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ που σχετίζονται με την Πορτογαλία.

Ο Μιγκέλ Κορέια είναι διευθυντικό στέλεχος της πορτογαλικής εφημερίδας «Abola». Μίλησε στον «FOCUS FM 103,6» και αναφέρθηκε τόσο στην περίπτωση του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος απομακρύνεται από τον ΠΑΟΚ, όσο και για τον Ροντρίγκο Σοάρες αλλά και για τον νεαρό Μπρούνο Κόστα.

Για τον Ολιβέιρα είπε: «Η Πόρτο έχασε τον Ερέρα που πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Κονσεϊσάο ξέρει τον Ολιβέιρα και μάλλον θα συνεχίσει στην Πόρτο».

Για την σχέση του Κονσεϊσάο με τον Ολιβέιρα: «Έχουν καλές σχέσεις. Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα άρχιζε σαν βασικός αλλά μετά τον τραυματισμό του δεν προσαρμόστηκε και πήγε δανεικός στον ΠΑΟΚ. Η Πόρτο τώρα πρέπει να φτιάξει μισή ομάδα καινούργια, γιατί έφυγαν πολλοί παίκτες από την περσινή χρονιά. Πρέπει να περιμένουμε ποιους παίκτες θα πάρει η Πόρτο για να μιλήσουμε για ενδεχόμενη επιστροφή».

Για το επίπεδο των συζητήσεων μεταξύ ΠΑΟΚ και Πόρτο για τον Ολιβέιρα: «Η Πόρτο δεν θα αφήσει να φύγει ο Ολιβέιρα με λιγότερο από 12 εκατομμύρια. Αν ο ΠΑΟΚ δώσει το 100% της ρήτρας τότε θα τον αφήσει να φύγει».

Για επιλογές από την πορτογαλική αγορά: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει στους ομίλους του Champions League, οπότε θα φτιάξει καλύτερη ομάδα. Ο Μάριο Μπράνκο είναι Πορτογάλος οπότε γνωρίζει την συγκεκριμένη αγορά».

Για τον Ροντρίγκο Σοάρες: «Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Άβες. Αγωνίστηκε ως δεξί μπακ αλλά βοηθάει πολύ επιθετικά. Έβαλε 4 γκολ στο πρωτάθλημα και μοίρασε 9 ασίστ. Θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ».

Για τον Μπράνκο: «Έκανε καλή δουλειά στο εξωτερικό, πριν πάει στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και θα είναι πολύ εύκολο να κάνει μεταγραφές».

Για τις διαφορές του Λέο Μάτος και του Ροντρίγκο Σοάρες: «Ο Λέο Μάτος είναι καλός παίκτης. Ο Ροντρίγκο έχει ωριμάσει σαν ποδοσφαιριστής, στα πρώτα του χρόνια δεν γύρισε πίσω να μαρκάρει όταν ανέβαινε στην επίθεση, αλλά τώρα όλα αυτά έχουν αλλάξει. Θα είναι πολύ εύκολο να μπει στην ομάδα και πιστεύω θα καθιερωθεί ως βασικός. Στην Άβες ποτέ δεν έπαιξε στο αριστερό άκρο αλλά στον ΠΑΟΚ αν χρειαστεί μπορεί να αγωνιστεί».

Για τον Μπρούνο Κόστα: «Ο Κονσεϊνσάο τον έβαλε με την πρώτη ομάδα σε λίγους αγώνες. Ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για μεταγραφικές κινήσεις. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν καθημερινά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ