Μπήκε το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου της «Αγιά Σοφιάς» (vid)

Μπήκε το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου της «Αγιά Σοφιάς» (vid)

Η αρχή έγινε με την τοποθέτηση ενός από τους βραχίονες που θα ενώνουν τον σκελετό του στεγάστρου με τα ειδικά ένθετα που έχουν τοποθετηθεί στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου.

Το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου της «Αγιάς Σοφιάς» είναι γεγονός καθώς τοποθετήθηκε σήμερα με την διαδικασία συναρμολόγησης που ξεκίνησε το μεσημέρι.

Οι εργασίες συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ με το στέγαστρο να είναι σε πρώτο πλάνο και την Ένωση με βίντεο που δημοσιοποίησε σήμερα να ενημερώνει για τις εξελίξεις με την τοποθέτηση ενός από τους βραχίονες που θα ενώνουν τον σκελετό του στεγάστρου με τα ειδικά ένθετα που έχουν τοποθετηθεί στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Σηκώθηκε» σήμερα το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου της «Αγιά Σοφιάς»! Η διαδικασία συναρμολόγησής του άρχισε το μεσημέρι με την τοποθέτηση ενός από τους βραχίονες που θα ενώνουν τον σκελετό του στεγάστρου με τα ειδικά ένθετα που έχουν τοποθετηθεί στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου. Η κάμερα του AEK TV ήταν εκεί και κατέγραψε αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ