ΠΑΟΚ: Με το καλημέρα έφυγαν 1.032 διαρκείας!

ΠΑΟΚ: Με το καλημέρα έφυγαν 1.032 διαρκείας!

Υπάρχει τεράστια δίψα του κόσμου του Δικέφαλου για την ομάδα και αυτό φάνηκε από την πρώτη μέρα διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Σήμερα (18/6) το πρωί, πριν από τις 10:00, πριν καν συμπληρωθεί η πρώτη ώρα από την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, είχαν ήδη φύγει τα πρώτα 100 «κομμάτια»!

Η διάθεση συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και τις υπόλοιπες ώρες. Συνέχισαν να ανανεώνονται περίπου 100 ανά ώρα… Η δίψα του κόσμου του Δικέφαλου για την ομάδα είναι τεράστια και αυτό φάνηκε από την πρώτη μέρα διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς συνολικά έφυγαν 1.032 «season tickets»!

Η πρώτη περίοδος διάθεσης αφορά μόνο τις ανανεώσεις (έως 19 Ιουλίου) και μάλιστα έως τις 30 Ιουνίου αυτές θα γίνονται μόνο μέσω ίντερνετ.

Φέτος τα διαρκείας του ΠΑΟΚ περιλαμβάνουν:

*Όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος Super League.

*Όλους τους εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου.

*Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.

*Όλους τους εντός έδρας προκριματικούς αγώνες UEFA

*Όλους τους εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων UEFA Champions League ή UEFA Europa League σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας μας.

*Όλους τους εντός έδρας αγώνες Play Οffs.

Όπως έχει γίνει γνωστό έχει τεθεί ένα πλαφόν (όριο) για τα διαθέσιμα ετήσια εισιτήρια το οποίο φέτος θα είναι στα 22.000 διαρκείας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ