Ανακοίνωσε Μπρούνο ο Ολυμπιακός!

Ανακοίνωσε Μπρούνο ο Ολυμπιακός!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μπρούνο Φελίπε Σόουζα Ντα Σίλβα

Λιγότερο από μία ώρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Χιλάλ Σουντανί, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ακόμα έναν παίκτη.

Ο λόγος για τον 25χρονο Βραζιλιάνο Φελίπε Μπρούνο που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό φορώντας ενάμιση χρόνο τη φανέλα του Ατρομήτου (45 συμ, 4 γκολ, 7 ασίστ).

Στο Περιστέρι χρησιμοποιήθηκε πολύ ως ακραίος, αλλά όπως έχουμε γράψει στο «10» ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, τον προορίζει για τον άξονα. Σαν δεύτερο επιθετικό, σαν επιτελικό χαφ: Σαν μια άλλη αγωνιστική version του Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν λοιπόν, έχει Ματιέ Βαλμπουενά και Μασούρα αριστερά. Τον Φορτούνη και τον Μπρούνο στον άξονα. Τον Ποντένσε και τον νεοαποκτηθέντα Σουντανί δεξιά. Και έξτρα επιλογή τον Λάζαρο.

Ο Λατινοαμερικανός άσος που άνηκε στην ΛΑΣΚ αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για σήμερα (18/06). Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά τί σημαίνει ελληνικό ποδόσφαιρο και θα χρειαστεί μηδενικό χρόνο προσαρμογής, ενώ αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά.

Το σχετικό tweet των Πειραιωτών: «Μπρούνο Φελίπε καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Bruno Felipe welcome to Olympiacos FC! 🔴⚪»

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1141035673622892545

Οι πρώτες του φωτογραφίες στα ερυθρόλευκα:

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1141039164370161665

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ