Επισήμως «ερυθρόλευκος» και ο Κάιπερς!

Επισήμως «ερυθρόλευκος» και ο Κάιπερς!

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Ολυμπιακό που μετά τις ανακοινώσεις για Σουντανί και Μπρούνο, επισημοποίησε την απόκτηση και του Ούγκο Κάιπερς!

Καταιγίδα ανακοινώσεων σήμερα (18/06) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός….

Εν αρχή ήταν ο Χιλάλ Σουντανί, ακολούθησε ο Μπρούνο και τώρα ο Ούγκο Κάιπερς!

Ο γεννημένος στις 7 Φεβρουαρίου 1997, Βέλγος επιθετικός βρέθηκε στη χώρα μας το 2017. Άγνωστος μεταξύ αγνώστων, στο… άγνωστο της Football League. Ως ότου εξελιχθεί σε ποδοσφαιρικό… αξιοθέατο της Κρήτης αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Την πρώτη του σεζόν (2017-18) ήταν τόσο καλός που σύντομα ανάγκασε τους σκάουτ πολλών και διάφορων ποδοσφαιρικών club να ψάχνουν συχνά-πυκνά πτήση για το Ηράκλειο: 22 γκολ και 3 ασίστ σε 28 συμμετοχές ήταν ο αν μη τι άλλο εντυπωσιακός απολογισμός του.

Το περσινό καλοκαίρι (2018), οι Κρητικοί παρά τη θέληση του ουσιαστικά συμφώνησαν την πώληση του στην ΑΕΚ, υποχρεώνοντας να τα βρει μαζί της και αυτό τον ώθησε να το τραβήξει ως τα άκρα.  Εξελίχθηκε σε ένα σίριαλ η περίπτωση του, αλλά βλέποντας το πια από απόσταση μπορεί να πει κανείς ότι στο τέλος νίκησε.

Έκανε το δικό του, έστω και αν αυτό τον ανάγκασε να μείνει έναν ολόκληρο χρόνο εκτός δράσης. Ο 22άχρονος ταλαντούχος επιθετικός επέστρεψε δριμύτερος. Διεκδικώντας πια την ευκαιρία της ζωής του: Τα χρώματα του Ολυμπιακού στον οποίο ανήκει πλέον και με κάθε επισημότητα.

Δείτε το σχετικό tweet των Ερυθρόλευκων:

«Ούγκο Κάιπερς καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Hugo Cuypers welcome to Olympiacos FC! 🔴⚪»

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1141050691475124225

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ