Οι σκέψεις του Μάριο Μπράνκο για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Μάριο Μπράνκο για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Δικέφαλου μίλησε στην Πορτογαλία για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Ο Μάριο Μπράνκο συνεχίζει τις επαφές του για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ, αλλά μίλησε στα πορτογαλικά ΜΜΕ για τις μεταγραφές της ομάδας αλλά για το θέμα του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος Αθλητικός Διευθυντής του Δικέφαλου αποκάλυψε και πόσες αλλαγές θα γίνουν στο ρόστερ των νταμπλούχων.

Αρχικά για τον Ολιβέιρα είπε: «Έχω γνώση του θέματος του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Άλλωστε δούλεψα μαζί του για τέσσερις μήνες. Ο Σέρτζιο μας βοήθησε πολύ στην κατάκτηση του νταμπλ. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλή τεχνική και ηγετικά χαρακτηριστικά, κάτι που είναι σύνηθες στους παίκτες της Πόρτο.

Τα 12 εκατομμύρια που ζητάει η Πόρτο για τον παίκτη είναι πάρα πολλά. Προσπαθήσαμε μέσω των διαπραγματεύσεων να μειώσουμε την τιμή του, αλλά η Πόρτο δεν ήταν ιδιαίτερα θετική σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να τον έχουμε στο ρόστερ μας, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η Πόρτο θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της».

Με αφορμή την απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες είπε για την πορτογαλική αγορά: «Η πορτογαλική αγορά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα. Από εκεί αγοράζουν ποδοσφαιριστές, τόσο οι μεγάλες ομάδες, όσο και οι πιο μικρές. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω των ποιοτικών παικτών, που υπάρχουν εκεί, αλλά και εξαιτίας των χαμηλών τιμών. Υπάρχουν αρκετοί καλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και στη συνέχεια κέρδισε και το Κύπελλο Θα κάνουμε όμως 3-4 αλλαγές σε αυτή. Δεν σας κρύβω πως και λόγω καταγωγής, η πορτογαλική αγορά έχει προτεραιότητα για εμένα, όταν πρόκειται να αγοράσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ