Ανατροπή: Η επιμονή του Βράνιες κρατά ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής

Ανατροπή: Η επιμονή του Βράνιες κρατά ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής

Η επιμονή που έχει δείξει ο Βράνιες για να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα είναι μεγάλη και αυτό, φαίνεται πως έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να επιστρέψει στο μπλοκάκι της ΑΕΚ το όνομα του άσου της Άντερλεχτ.

Η περίπτωση του Ογκνιέν Βράνιες βρίσκεται εδώ και καιρό στην ατζέντα της ΑΕΚ. Η Ένωση έχει κάνει κίνηση για την επιστροφή του Βόσνιου στόπερ πριν προσληφθεί ο Μιγκέλ Καρντόσο και η υπόθεση έμοιαζε ιδιαίτερα προχωρημένη.

Με την έλευση του Πορτογάλου τεχνικού το όλο θέμα «πάγωσε», καθώς ο Καρντόσο εμφανιζόταν από επιφυλακτικός μέχρι και αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον «εκρηκτικό» στοπερ.

Το παραπάνω ωστόσο ενδέχεται να ανατραπεί. Η επιμονή που έχει δείξει ο Βράνιες για να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα είναι μεγάλη και αυτό, φαίνεται πως έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να επιστρέψει στο μπλοκάκι της ΑΕΚ το όνομα του άσου της Άντερλεχτ.

Μάλιστα, ο Καρντόσο φέρεται να έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ την υπόθεση Βράνιες και να παρουσιάζεται πλέον πιο διαλλακτικός στο ενδεχόμενο να τον έχει στη διάθεσή του. Να ξεκαθαρίσουμε πάνω σε αυτό πως οι μοναδικοί ενδοιασμοί του τεχνικού της ΑΕΚ στο σενάριο απόκτησης του Βράνιες αφορούν στον χαρακτήρα του παίκτη.

Αγωνιστικά ο Βράνιες καλύπτει και με το παραπάνω τον Καρντόσο, κάτι που επίσης έχει τη σημασία του για το πώς εξετάζεται πλέον η συγκεκριμένη λύση από τον Πορτογάλο. Να σημειώσουμε τέλός πως εφόσον το θέμα της επιστροφής του Βράνιες στην ΑΕΚ «ζεσταθεί» για τα καλά, δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και επαφή του Καρντόσο με τον παίκτη, ώστε να ξεκαθαριστούν όλα τα δεδομένα και η υπόθεση να προχωρήσει. Κάτι που ακόμα δεν έχει συμβεί, όμως δείχνει ιδιαίτερα πιθανό να προκύψει σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ