ΑΕΚ: Ερχεται Αθήνα ο Βράνιες

ΑΕΚ: Ερχεται Αθήνα ο Βράνιες

Από τις Βρυξέλλες επιβεβαιώνουν την συμφωνία ΑΕΚ-Αντερλεχτ για τον δανεισμό του Βόσνιο αμυντικού.

Η επιθυμία της διοίκησης της ΑΕΚ και κυριότερα του Δημήτρη Μελισσανίδη να δει τον Ογκνιέν Βράνιες ξανά με τον Δικέφαλο στο στήθος, γίνεται πραγματικότητα. Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε πρώτη φάση σε όλα με την Αντερλεχτ για την επιστροφή του Βόσνιου, ένα χρόνο μετά την πώληση του με 3,2 εκατομμύρια ευρώ. Η συμφωνία αναφέρει δανεισμό ενός έτους, δίχως ρήτρα αγοράς του παίκτη. Οπως συνέβη και με τον Φρανσίσκο Ζεράλδες και την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας δηλαδή.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν… ψηνόταν με τον Βράνιες. Το καταγράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, όταν άρχισε να «ζεσταίνει» ξανά η περίπτωση του Βόσνιου. Ζητούσε εγγυήσεις ότι θα είναι από την αρχή της προετοιμασίας στην Πολωνία, ότι δεν θα δημιουργήσει προβλήματα εξωαγωνιστικά, ενώ και στο αγωνιστικό κομμάτι έψαχνε κάτι καλύτερο στον χειρισμό της μπάλας από τα μετόπισθεν. Τελικά πείστηκε να πει το «ναι», όπως όλα δείχνουν.

Και οι εξελίξεις δείχνουν να είναι άμεσες. Ο Βράνιες αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για τις υπογραφές. Το επιβεβαιώνουν πια και από την Αντερλεχτ για την συμφωνία. Άρα θα έρθει άμεσα να υπογράψει και να παρουσιαστεί από τον Δικέφαλο, οπότε θα είναι και διαθέσιμος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας τέλη του μήνα.

Και η ΑΕΚ ανοίγει τις αγκάλες της για ένα παιδί για το οποίο ο Μελισσανίδης γουστάρει την τρέλα του και πρόσφατα είχε πει στο δείπνο με τους δημοσιογράφους «Ενδιαφερόμαστε για τον Βράνιες. Έχουμε κάνει την πρότασή μας και περιμένουμε απάντηση. Αν δεν προχωρήσει τότε θα πάμε για άλλη περίπτωση. Ο Οικονόμου δεν ήταν ισάξιος με τον Βράνιες; Και για τον Βράνιες θα φέρω τρελογιατρούς και ψυχολόγους!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ