Πρίγιοβιτς: «Μας φοβήθηκε ο Ολυμπιακός»

Πρίγιοβιτς: «Μας φοβήθηκε ο Ολυμπιακός»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κατέθεσε την άποψη του για όσα έγιναν στην Τούμπα στα περσινά παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του.

Στην Βαρσοβία επέστρεψε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για λίγες μέρες συνεχίζοντας τις διακοπές του και με την ευκαιρία της επιστροφής του στην πολωνική πρωτεύουσα, μίλησε σε πολωνική ιστοσελίδα, legia.com. Ο Σέρβος φορ αναφέρθηκε στο διάστημα που πέρασε στην Θεσσαλονίκη, στο περιστατικό με τον Σαββίδη και το όπλο, αλλά και το πως ζει στην Σαουδική Αραβία.

Για την περίοδο που πέρασε στην Θεσσαλονίκη ο Σέρβος φορ είπε: «Αν και δεν είναι μια πρωτεύουσα όπως η Βαρσοβία, ωστόσο έχει ένα άλλο πλεονέκτημα επειδή βρίσκεται σε μια ωραία τοποθεσία, ακριβώς δίπλα στην θάλασσα. Το κλίμα είναι υπέροχο, οι άνθρωποι μια απόλαυση και η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Τα δυο χρόνια που πέρασα σε αυτή την πόλη ήταν πολύ σπουδαία για μένα».

Για την κατάσταση που δημιουργήθηκε με την είσοδο του Σαββίδη με το όπλο στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018, τόνισε τα εξής: «Στο προηγούμενο παιχνίδι από εκείνο, παίξαμε με τον Ολυμπιακό ήμασταν στην πρώτη θέση και ένιωθα ότι οι αντίπαλοι μας, φοβήθηκαν να μας αντιμετωπίσουν. Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην Θεσσαλονίκη, όπως και είναι δύσκολο να παίζεις στον Πειραιά. Ήταν ένας βασικός αγώνας και η νίκη θα μπορούσε να μας φέρει κοντά στον τίτλο. Μετά κάποιος έριξε κάτι από την εξέδρα στον προπονητή του Ολυμπιακού και έπεσε. Φύγαμε από το γήπεδο και το παιχνίδι δεν διεξήχθη. Στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, πετύχαμε γκολ προς το τέλος που ακυρώθηκε από τον διαιτητή. Όλοι ήταν εξαγριωμένοι και ο πρόεδρος της ομάδας, έφερε μαζί του ένα όπλο, αλλά είχε άδεια για αυτό. Κάποιος έβγαλε μια φωτογραφία και σίγουρα ήταν υπερβολικό αυτό που συνέβη. Κανείς δεν βρισκόταν σε κίνδυνο, το γεγονός διογκώθηκε από τα ΜΜΕ. Ο πρόεδρος ζήτησε συγγνώμη και η ζωή συνεχίστηκε».

Για τους πανηγυρισμούς του για την κατάκτηση του τίτλου με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι πήγε στην Αλ Ιτιχάντ επεσήμανε: «Μπορεί να έφυγα από τον ΠΑΟΚ αλλά πήγα στην Θεσσαλονίκη και γιόρτασα το πρωτάθλημα. Οι συμπαίκτες μου με κάλεσαν και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε πολλά, αλλά δεν του έδωσα εγώ πάρα πολλά».

Για το πως ζει στην Σαουδική Αραβία απάντησε: «Αρκετά καλά. Η χώρα έχει ένα κακό όνομα, επειδή στο διαδίκτυο για παράδειγμα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Ωστόσο είναι μια πολύ ανεπτυγμένη και πλούσια χώρα, έχει όλες τις μάρκες καταστημάτων ή εστιατορίων που θα βρείτε στο Λονδίνο, την Νέα Υόρκη ή άλλες πρωτεύουσες στην Ευρώπη. Το βιοτικό επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά υπάρχουν και εξαιρετικά περιοριστικοί κανόνες. Πριν πάτε εκεί θα πρέπει να προετοιμαστείτε για αυτό. Για παράδειγμα ένας βασιλιάς έχει μεγάλο σεβασμό στην χώρα. Για παράδειγμα όταν παίξαμε στον τελικό Κυπέλλου και ήμασταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο μέρος, στο ημίχρονο έγινε διακοπή 55 λεπτών αφού του ετοίμασαν μια παράσταση για να τον υποδεχτούν!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ