Και ξένος και Φετφατζίδης

Και ξένος και Φετφατζίδης

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την αγορά του εξωτερικού για εξτρέμ, αλλά δεν απορρίπτει την περίπτωση του Φέτφα ακόμα κι αν αποκτηθεί κι άλλος παίκτης, αφού ο Δώνης θέλει γεμάτο ρόστερ.

Η αποκάλυψη του «10» για τη σοβαρή συζήτηση που έχει γίνει εντός Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη έφερε για τα καλά στο προσκήνιο το όνομα του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Ένα όνομα που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους πράσινους, με τον Αντρέα Στραματσόνι να θέλει, αλλά να μην καταφέρνει να φέρνει τον «Φέτφα» στο τριφύλλι.

Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο Φετφατζίδης είναι ελεύθερος, η υπόθεση φαίνεται πως εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης θέλει να φορέσει τα πράσινα και να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

Όπως από χθες επισημάναμε, οι προτεραιότητες του Παναθηναϊκού είναι στο εξωτερικό. Ο Δώνης, όπως ανέφερε το «10», έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες από την ξένη αγορά και ο Νταμπίζας κάνει τις διαπραγματεύσεις. Ένας είναι ελεύθερος και τον δεύτερο τον… παλεύουν για δανεισμό. Εκεί πέφτει το βάρος. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως απορρίπτεται ο Φετφατζίδης, ακόμα και αν αποκτηθεί ένας εκ των δύο ξένων.

Ο Δώνης θέλει ένα γεμάτο ρόστερ και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να πάρει εξτρέμ και από το εξωτερικό και παράλληλα να προχωρήσει την περίπτωση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Άρη. Ενός ποδοσφαιριστή με στοιχεία που λείπουν αυτή τη στιγμή από το ρόστερ.

Ο 28χρονος μπορεί να κρατήσει την μπάλα, να δώσει το απρόβλεπτο με την καλή ντρίπλα που διαθέτει, να φέρει περισσότερη «έκρηξη» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και φυσικά να προσδώσει εμπειρία. Αυτά τα στοιχεία τον κάνουν ελκυστικό στα μάτια του Δώνη, όπως και ο χαρακτήρας του, για τον οποίο υπάρχει άριστη γνώμη στα στελέχη του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ