Ρέι: «Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην Πατσούκα»

Ο Ροντρίγκο Ρέι με αφορμή τον δανεισμό του στην Πατσούκα μίλησε για τους προσωπικούς του στόχου, αλλά και τις υποσχέσεις του προς τον κόσμο της ομάδας.

Ρέι: «Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην Πατσούκα» | to10.gr

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, Ροντρίγκο Ρέι με δηλώσεις του σε ΜΜΕ του Μεξικού μίλησε για το σκεπτικό που είπε «ναι» στην πρόταση συνεργασίας της Πατσούκα.

«Ήρθα στην ομάδα, με το σκεπτικό ότι θα αφήσω κάτι στο κλαμπ. Όταν πηγαίνω σε ένα μέρος, θέλω να γίνομαι κομμάτι του κι όχι απλά να κάνω ένα πέρασμα. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου! Αφοσιώνομαι στην ομάδα στον απόλυτο βαθμό και στους στόχους που έχουμε. Θέλω να γίνω κομμάτι της ομάδας και να πετύχω καλά πράγματα και για μένα και για το κλαμπ, για όσο θα είμαι εδώ. Ήξερα ότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, που εδώ και χρόνια προσφέρει ένα καλό περιβάλλον σε κάθε ποδοσφαιριστή».

Επιστολή κόλαφος υπαλλήλου της ΕΠΟ για κακοδιαχείριση, golden boys, κομματικά βολέματα που έφεραν το μνημόνιο

Για τον κόσμο της Πατσούκα, είπε: «Ο κόσμος εδώ ξέρει πως να φερθεί. Για μένα, αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο. Μου αρέσει να έχω επικοινωνία με όλους, δεν είμαι από τους παίκτες που απλά κάνουν ένα πέρασμα από μία ομάδα.

Γίνομαι κομμάτι του συνόλου, μέρα με τη μέρα, μαζί με όλους. Για εμάς, είναι σημαντικό να τα πηγαίνουμε καλά στο γήπεδο. Μέσα στο γήπεδο να δίνουμε το 100%, για να πετύχει τους στόχους της η Πατσούκα και ο κόσμος από τη μεριά του, να μας δίνει δύναμη και κουράγιο, για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Συχνότητα ερωτικών επαφών: Πόσο συχνά θεωρείται το τέλειο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο