Οδεύει προς happy end: Ρελάνς Παναθηναϊκού για Μπουζούκη, μειώνεται η απόσταση

Οδεύει προς happy end: Ρελάνς Παναθηναϊκού για Μπουζούκη, μειώνεται η απόσταση

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει νέα πρόταση στον Γιάννη Μπουζούκη που θα γεφυρώσει το χάσμα και θα τον διατηρήσει στα "πράσινα" έως το 2022.

Έτοιμος για… ρελάνς και για οριστικό happy end με τον Γιάννη Μπουζούκη είναι ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», οι πράσινοι ετοιμάζουν εντός των ημερών τη νέα τους πρόταση για τον 21χρονο μέσο, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πλέον κομβικούς ποδοσφαιριστές για το χτίσιμο της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Η διαφορά στις πρώτες συζητήσεις και στην πρώτη πρόταση που υπήρξε από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν περίπου στις 30.000 ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να μοιάζει μεν αρνητικός, αλλά και διατεθειμένος να ρίξει και ο ίδιος τις απαιτήσεις του προκειμένου να τα βρει με τους πράσινους.

Άλλωστε, όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον Μπουζούκη είναι ο Παναθηναϊκός και ανανέωση του συμβολαίου του με τους πράσινους. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το εξαιρετικό από ξένο πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος πλέον για νέα πρόταση προς την πλευρά του Γιάννη Μπουζούκη, που σε συνδυασμό με μία υπαναχώρηση και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, θα φέρει άμεσες εξελίξεις στην υπόθεση και θα υπάρξει happy end σε ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού για τους πράσινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ