Πληρώνονται οι ξένοι την Πέμπτη

Πληρώνονται οι ξένοι την Πέμπτη

Στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσαν τους ξένους ποδοσφαιριστές ότι αύριο θα εξοφληθούν τη δόση Φεβρουαρίου.

Τη δόση Φεβρουαρίου περιμένουν ακόμα οι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού. Έπειτα από σημαντική καθυστέρηση, λοιπόν, στελέχη της ΠΑΕ τους ενημέρωσαν ότι σήμερα θα δουν στους λογαριασμούς τους το υπόλοιπο 60% της συγκεκριμένης δόσης κι έτσι θα εξοφληθούν.

Σ’ αυτούς φυσικά συμπεριλαμβάνεται και ο Κουλιμπαλί, ο οποίος έχει αποχωρήσει. Μόνο ο Ινσούα πήρε τα χρήματά του πριν από 1,5 μήνα περίπου κι έπειτα από εξώδικο, που απέστειλε στην ΠΑΕ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πλέον, Έλληνες και ξένοι, θα περιμένουν να πληρωθούν τη δόση Μαϊου, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν χωρίς προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο, σύμφωνα με το νόμο, να καταβάλει τη δόση έως το τέλος Ιουνίου. Μοιάζει απίθανο, όμως, να μπορέσει ο Αλαφούζος να είναι συνεπής. Τουλάχιστον, ως προς όλους. Ενδεχομένως κάποιοι να μην πληρωθούν όλο το ποσό, όπως συνέβη και τον Φλεβάρη.

Ο μεγαλομέτοχος θα βάλει χρήματα στην ΑΜΚ που τρέχει, αλλά υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις. Διακανονισμοί και φυσικά προκαταβολές για τις επεκτάσεις των συμβολαίων και τις μεταγραφές που θα γίνουν. Σε περίπτωση που δεν πληρωθεί η δόση έως τις 30 του μήνα, από 1η Ιουλίου κάθε παίκτης θα έχει δικαίωμα προσφυγής.

Ανησυχητικά δείγματα για κάποιον παίκτη δεν υπάρχουν στο «τριφύλλι», αλλά το καλοκαίρι δεν ρισκάρεις με τέτοιες υποθέσεις. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, εφόσον δεν επαρκούν τα χρήματα για εξόφληση, να πληρωθούν όσοι υπολογίζονται και να μείνουν πίσω κάποιοι άλλοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ