Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσίπρας: «Εύκολα γήπεδο στον Βοτανικό, πονάει τον ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος»

Η αναφορά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το πρότζεκτ του Βοτανικού. Τι είπε για Γιαννακόπουλο και η μπηχτή στον Αλαφούζο.

Τσίπρας: «Εύκολα γήπεδο στον Βοτανικό, πονάει τον ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος» | to10.gr

Στο πρότζεκτ του Βοτανικού, το οποίο χαρακτήρισε υλοποιήσιμο αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργός ήταν προσκεκλημένος στον ραδιοφωνικό σταθμό sport24 103,3 και σε ερώτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό φάνηκε αισιόδοξος, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αντίθεση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έριξε τη μπηχτή του για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού:

Για τον Βοτανικό και τις εξελίξεις που υπάρχουν: «Πιάνεις μία πονεμένη ιστορία. Η στάση και η θέση μου ως πρωθυπουργός είναι όλες οι ομαδες να αποκτήσουν γήπεδο. Η ΑΕΚ προχώρησε, ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στη νέα Τούμπα. Με τον Παναθηναϊκό ήμουν εγώ αυτός που τους κάλεσε να βρεθεί μία λύση.

Ο Βοτανικός είναι ένα έτοιμο πρότζεκτ με γήπεδο μέχρι 35.000 θέσεων. Πριν από δύο χρόνια έφερα στο προσκήνιο το Γουδί. Φώναξα την ΠΑΕ, φώναξα τον Ερασιτέχνη, αλλά κανείς δεν ενδιαφερόταν. Ο Αλαφούζος δεν ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό. Ενδιαφέρεται για την πολιτική.

Φώναξα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος πονάει τον Παναθηναϊκό. Εκείνος είχε ως προτεραιότητα το Athens Alive. Ήταν όμως ένα πρότζεκτ που θα ήθελε χρόνο. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει ξανά η σκέψη για τον Βοτανικό και θεωρώ ότι δεν είναι λάθος.

Μπορεί εύκολα ο Παναθηναϊκός να φτιάξει γήπεδο στον Βοτανικό. Η τράπεζα προφανώς και θέλει να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Νομίζω ότι εάν ο Ερασιτέχνης ενδιαφέρεται και μπορεί να πείσει και την ΠΑΕ είναι μία λύση».

Για την χρηματοδότηση του γηπέδου: «Θεωρώ ότι η τράπεζα επειδή ενδιαφέρεται θα συμβάλει σε αυτή την ιστορία. Υπάρχει και το εμπορικό κέντρο.

Από εκεί και πέρα εγώ θα έβλεπα και το ενδεχόμενο να γίνει εκεί ένα γήπεδο για την Εθνική ομάδα και να το νοικιάζει ο Παναθηναϊκός. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχουν σύγχρονα γήπεδα για να μπορούν να σταθούν στις απαιτήσεις της εποχής. Αυτές οι ομάδες πρέπει να φτιάξουν υποδομές για να μπορέσουν να σταθούν ειδικά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι και το ζητούμενο για εμένα. Πρέπει οι ελληνικές ομάδες να μπορούν να ξανακάνουν πορείες».