«Παίζει» σοβαρά του Χόλτμπι για ΠΑΟΚ

«Παίζει» σοβαρά του Χόλτμπι για ΠΑΟΚ

Το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον 28χρονο Γερμανό χαφ που αποκάλυψε η «Bild» είναι υπαρκτό και όχι ένα απλό σενάριο από το εξωτερικό.

Τις περισσότερες φορές τα δημοσιεύματα του εξωτερικού μπλέκουν το όνομα του ΠΑΟΚ σε μεταγραφικά σενάρια τα οποία δεν υπάρχουν. Ωστόσο αυτή τη φορά η αποκάλυψη της «Bild» για το ενδιαφέρον του Δικέφαλου για τον Λιούις Χόλτμπι είναι αληθινή!

Το Αμβούργο δεν μπόρεσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του 28χρονου Γερμανού χαφ καθώς αυτός ήθελε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του μετά από πέντε χρόνια στη γερμανική ομάδα, η οποία το 2015 πλήρωσε 6,5 εκ. ευρώ στην Τότεναμ για να τον αποκτήσει.

Η «Bild» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που φλερτάρουν με τον 28χρονο Γερμανό χαφ, για τον οποίο ενδιαφέρονται επίσης οι Κάρντιφ, Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ και Σικάγο Φάιρ.

Ο Χόλτμπι μιλώντας για το μέλλον του είπε: «Μετά από πέντε έντονα χρόνια στο Αμβούργο, ήρθε η ώρα να πω αντίο. Είμαι στην καλύτερη ποδοσφαιρική μου ηλικία και θέλω να συμμετέχω σε κάποιο νέο ελκυστικό πλάνο. Προς το παρόν εξετάζουμε τις προτάσεις που υπάρχουν».

Η αλήθεια είναι ότι ο 28χρονος Γερμανός μέσος εξετάζεται με προσοχή από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαία γραμμής.

Τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν «γάντι» με αυτά που ψάχνει ο Δικέφαλος: είναι κοινοτικός, σε καλή ηλικία (28 ετών), έχει παραστάσεις υψηλούς επιπέδου και είναι χαφ που και δημιουργεί και σκοράρει!

Επιπλέον είναι και ελεύθερος…

Το όνομα του βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη δεδομένου του εξαιρετικού βιογραφικού του παίκτη.

Ο Λιούις Χόλτμπι είναι γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου 1990. Πέρυσι στη Β’ Εθνική της Γερμανίας είχε 31 συμμετοχές 5 γκολ και 6 ασίστ με το Αμβούργο. Παίζει βασικά οχτάρι και δεκάρι αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις πτέρυγες.

Στην καριέρα του έχει παίξει σε Αμβούργο (138 ματς, 15 γκολ, 18 ασίστ), Σάλκε (79 ματς, 13 γκολ, 18 ασίστ), Τότεναμ (42 ματς, 3 γκολ, 8 ασίστ), Άαχεν (35 ματς, 8 γκολ, 10 ασίστ), Μάιντς (32 ματς, 6 γκολ, 10 ασίστ), Μπόχουμ (14 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ), Φούλαμ (13 ματς, 1 γκολ, 3 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ