Τους βάζει σήμερα και την… κορδέλα

Τους βάζει σήμερα και την… κορδέλα

Ο ΠΑΟΚ, έβγαλε στο «σφυρί» τους Ευθύμη Κουλούρη και Ομάρ Ελ Καντουρί, πετυχαίνοντας τα καλύτερα δυνατά deals. Την ίδια ώρα ετοιμάζεται ν' ανακοινώσει χαφ και εξτρέμ.

Ο ΠΑΟΚ δεν αγοράζει μόνο, αλλά και πουλάει. Μετά τα τρελά εκατομμύρια ευρώ που πήρε τον Γενάρη από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σήμερα παίρνουν σειρά οι
Ευθύμης Κουλούρης και Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο πρώτος σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος ετοιμάζει βαλίτσες για Γαλλία. Ενώ ο Μαροκινός άσος, που κακά τα ψέματα δεν έπεισε με την απόδοση του ότι φέτος στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου θα μπορούσε να βοηθήσει το Δικέφαλο, πηγαίνει στο Βέλγιο.

Απ’ αυτές τις δύο πωλήσεις οι Ασπρόμαυροι θα βάλουν στα ταμεία του ένα ποσό που θα φτάσει τα 5 εκατ. ευρώ.

Ο Κουλούρης, από χθες το απόγευμα βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τουλούζ, καθώς έχει επιτευχθεί μια πρώτη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 23χρονο επιθετικό και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ώρες θα οριστικοποιηθεί η αρχική συμφωνία, αν δεν υπάρξει κάποια νέα πρόταση με περισσότερα εκατομμύρια. Στη Μικράς Ασίας, όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr, είχαν πάρει την απόφαση να παραχωρήσουν τον Κουλούρη πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και όταν ετοίμαζαν τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Ο Κουλούρης, που θα ήθελε να ξανά φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, δεν θα χωρούσε στο team των επιθετικών γιατί πολύ απλά στην ομάδα υπάρχουν άλλοι δύο (Άκπομ, Σφιντέρσκι) με τα ίδια χαρακτηριστικά. Σωστά λοιπόν πάρθηκε η απόφαση ο παίκτης να παραχωρηθεί τώρα μετά από μια πολύ δυνατή χρονιά που έκανε στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως πέτυχε να διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης, 15%, του Κουλούρη.

Στην υπόθεση που αφορά τον Ομάρ Ελ Καντουρί, οι Θεσσαλονικείς, ξεκίνησαν και επίσημα συζητήσεις με τη Σταντάρ Λιέγης για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό μετά από αρκετή πίεση που δέχθηκαν από τον τελευταίο. Είναι γεγονός πως ο 28χρονος επιθετικός μέσος στα δύο χρόνια που έκλεισε στην Τούμπα, μόνο φέτος είχε κάποια καλά ξεσπάσματα, αλλά σε γενικές γραμμές η απόκτηση του το καλοκαίρι του 2017 δεν έφερε αυτή την αλλαγή στην μεσοεπιθετική γραμμή που επιθυμούσαν. Η Σταντάρ από τη στιγμή που ανέβασε την προσφορά της ήταν θέμα χρόνου, το «φλερτ» των Βέλγων με τον Ελ Καντουρί κατέληξε σε «γάμο».

Τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ δεν θα μείνουν και πολύ στο χρηματοκιβώτιο της ΠΑΕ. Ο Ιβάν Σαββίδη, όπως έκανε και τον Γενάρη, ετοιμάζεται να τα επενδύσει στις δύο σημαντικότερες κινήσεις των «ασπρόμαυρων» μεταγραφικά, για την απόκτηση ενός χαφ μέσου και ενός ακραίου επιθετικού.

οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν τις διεργασίες για την απόκτηση ενός εσωτερικού μέσου και ενός ακραίου επιθετικού, με τα ονόματα των Λιούις Χόλτμπι και Νεμάνια ΓκούντεΑ να έρχονται στο προσκήνιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ