ΑΕΚ: Τα παρασκήνια από την φωτογράφιση για τη νέα φανέλα (pics)

ΑΕΚ: Τα παρασκήνια από την φωτογράφιση για τη νέα φανέλα (pics)

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για την πρώτη εμφάνιση της σεζόν 2019-20.

Η ΑΕΚ παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης τη νέα της φανέλα για την σεζόν 2019-20 και λίγο αργότερα έδωσε στη δημοσιότητα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Εκεί που εκτός από τους ποδοσφαιριστές, πήραν μέρος και αρκετοί φίλαθλοι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Στα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας μας, κίτρινο και μαύρο, με ιδιαίτερο σχεδιασμό και διαγώνιες ρίγες φέτος, πάντα με τον Δικέφαλο Αετό σε πρώτο πλάνο και την τεχνογνωσία της αμερικανικής εταιρίας Capelli Sport, η φωτογράφιση της πρώτης φανέλας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2019-20 έφερε ακόμα πιο κοντά τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Όπως φαίνεται και στις σχετικές backstage φωτογραφίες, οι δύο… πλευρές απόλαυσαν τη «συνεργασία» τους και την πρώτη επαφή με τη φανέλα της σεζόν 2019-20, η οποία από σήμερα τίθεται στη διάθεση του κοινού. Εξάλλου, για να μεγαλουργήσει η ΑΕΚ τώρα που πλησιάζει η ώρα να επιστρέψει στο Σπίτι της, όλες οι δυνάμεις του συλλόγου πρέπει να προχωρήσουν ενωμένες: όπως έκαναν σαφές και οι φίλαθλοι στο περιθώριο της φωτογράφισης, έχει μεγάλη σημασία για αυτούς ποιος αθλητής φοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό, αλλά ακόμα μεγαλύτερη το ποιος την «πονάει»… και σε αυτό ο κόσμος της Ένωσης παραμένει αξεπέραστος.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ