Επιμένει και η ΑΕΚ για Κατελάρη

Επιμένει και η ΑΕΚ για Κατελάρη

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον 23χρονο αμυντικό χαφ να πείσει την Ομόνοια να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά η ΑΕΛ Λάρνακας που δίνει και χρήματα, δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει στη λίστα του τον Φάνο Κατελάρη. Οι «πράσινοι», όμως, δεν δίνουν χρήματα στην Ομόνοια τώρα, για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού μέσου.

Όπως είναι γνωστό, στην πρόταση που κατατέθηκε έγινε συζήτηση για μελλοντικά οικονομικά ανταλλάγματα, όταν παίξει ο σύλλογος στην Ευρώπη κι επιπλέον δίνει κάποιους δανεικούς από την ομάδα Νέων.

Η Ομόνοια απέρριψε αυτή τη προσφορά, θέλοντας άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα κι έτσι το «τριφύλλι» περιμένει από τον διεθνή Κύπριο χαφ να πιέσει την ομάδα του. Τα σενάρια ήθελαν, μάλιστα, τον Κατελάρη να έχει στο μυαλό του μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά η ΑΕΚ Λάρνακας επιμένει. Και λογικά δεν θα το έκανε, αν ήξερε ότι ο παίκτης δεν είναι συνεργάσιμος.

Η ΑΕΚ, παράλληλα, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό πρόσφερε και χρήματα άμεσα. Το ποσό, ωστόσο, ήταν πολύ μικρό (σ.σ. 30.000 ευρώ), οπότε και εδώ η Ομόνοια είπε όχι.

Στο νησί υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ Λάρνακας θα επανέλθει με νέα προσφορά και ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του συλλόγου Κυριάκου Δημητρίου, ο οποίος δήλωσε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104,0: «Ο Κατελάρης το είπα και τις προηγούμενες μέρες. Μας απασχολεί, έγινε μία πρόταση κι αν θα γίνει κάτι άλλο, θα ενημερώσουμε. Την υπόθεση χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ