Στην Αθήνα ο Βράνιες!

Στην Αθήνα ο Βράνιες!

Ο Ογκνιέν Βράνιες επέστρεψε στην ΑΕΚ, που είναι πιθανό να ανακοινώσει την απόκτησή του ακόμα και εντός της ημέρας – Original υποδοχή στο αεροδρόμιο για τον Βόσνιο στόπερ.

H επιστροφή του Ογκνιέν Βράνιες στην ΑΕΚ είναι γεγονός! Ο Βόσνιος στόπερ έφτασε πριν λίγο στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Ένωση, που τον απέκτησε από την Άντερλεχτ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο Βράνιες επέστρεψε λοιπόν στην ΑΕΚ μετά από ένα χρόνο, με την παραπάνω εξέλιξη να έρχεται έπειτα από πρωτοβουλίες και τεράστια θέληση από μεριάς του παίκτη.

Ο Βόσνιος άσος αντάμωσε ξανά με τον πυρήνα των οργανωμένων της ΑΕΚ, με τους οποίους δεν έκοψε ποτέ δεσμούς. Η Original επεφύλασσε θερμή υποδοχή στον Βράνιες στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο να καλωσορίζει τον έμπειρο στόπερ… σπίτι του.

Η συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ, της Άντερλεχτ και του παίκτη έχει «κλειδώσει» και μένει να φανεί αν οι ανακοινώσεις θα έρθουν εντός της ημέρας ή λόγω χρόνου, θα πάμε για αύριο. Το βέβαιο είναι πως ο Βράνιες… επέστρεψε, με την Ένωση να βρίσκει στο πρόσωπό του τον ηγέτη που αναζητούσε για την αμυντική της γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ