Ο Κώστας του Λιμανιού

Ο Κώστας του Λιμανιού

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στη βάση του. Μίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και συμφώνησαν –προφορικά- για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2023.

Όπως αναμένονταν. Και όπως έπρεπε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φώναξε τον Κώστα Φορτούνη στο γραφείο του. Και ο αρχηγός έδεσε άγκυρα στο λιμάνι ως το καλοκαίρι του 2023. Εδώ. Στο σπίτι του. Στον Ολυμπιακό.

Τόσο απλά. Λιτά. Και κατανοητά. Όπως δηλαδή αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο 26άχρονος μέσο-επιθετικός επέστρεψε το πρωί από τις ολιγοήμερες διακοπές του και πήγε απευθείας στον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού προκειμένου να μιλήσουν για το «μεγαλύτερο συμβόλαιο που έγινε ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή στη χώρα μας».

Νέο τετραετές με συνολικές αποδοχές που ξεπερνούν τα 6 εκατ ευρώ. Εκτός ελληνικών δεδομένων.

Η συμφωνία ήταν φυσικά θέμα μερικών… λεπτών. Από τη στιγμή που ήταν εκεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο άνθρωπος που έφερε τον Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό, όταν ακόμη δεν πίστευε κανείς στο πραγματικό μέγεθος του ταλέντου του κορυφαίου άσου.

Ο Φορτούνης θα φύγει με την ομάδα κανονικά τη Δευτέρα για την προετοιμασία στο Γκντανσκ. Η συμφωνία φυσικά είναι ακόμη προφορική. Όταν πέσουν οι υπογραφές προφανώς θα ανακοινωθεί και επίσημα. Η υπόθεση θα πρέπει να θεωρείται λήξασα!

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ως τώρα έχει απορρίψει μια σειρά από επίσημες προτάσεις για την πώληση του αρχηγού του. Με αποκορύφωμα τις δύο κινήσεις που έκανε η Γουέστ Χαμ για εκείνον. Η πρώτη ήταν της τάξης των 10 εκατ ευρώ. Η δεύτερη των 14 εκατ ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ