Αποκάλυψη: Στα 4 εκατ. έκλεισε η μεταγραφή του Κουλούρη

Αποκάλυψη: Στα 4 εκατ. έκλεισε η μεταγραφή του Κουλούρη

Τέσσερα και όχι 3,5 εκατ. όπως αρχικά γράφτηκε, κόστισε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η μεταγραφή του Ευθύμη Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ

Ο Ευθύμης Κουλούρης αποτελεί ένα από τα καλύτερα «προϊόντα» των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και παρότι δεν βρήκε θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών, τώρα φέρνει στα ασπρόμαυρα ταμεία όχι 3,5 εκατ. ευρώ, όπως γράφτηκε αρχικά ότι κόστισε η πώλησή του στην Τολούζ, αλλά 4.000.000(!)  με τον Δικέφαλο του Βορρά να κρατάει και ένα 15% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης.

Το χθεσινό δημοσίευμα της «Equipe» έχει αναπαραχθεί παντού ενώ σήμερα το σάιτ «Footmercato.net» αναφερόμενο στη μεταγραφή σημειώνει ότι η Τουλούζ βρήκε το νέο επιθετικό της και πως έχει φτάσει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κουλούρη, μετά από μερικές εβδομάδες συζητήσεων.

Στο νέο γαλλικό δημοσίευμα τονίζεται ότι αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη εμπειρία του Κουλούρη εκτός Ελλάδας. (σ.σ.: ο διεθνής επιθετικός είχε παίξει δανεικός και στην Κύπρο, στην Ανόρθωση, τη σεζόν 2015-16).

Η συμφωνία της Τουλούζ με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη απλά αυτό που αναμένεται είναι η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής από τις δύο ομάδες.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικό πάει σήμερα στη Γαλλία για να υπογράψει και να ανακοινωθεί,  εξαργυρώνοντας κι επίσημα την εξαιρετική σεζόν που έκανε ως δανεικός στον Ατρόμητο (με 25 γκολ και 4 ασίστ σε 35 ματς)!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ