Χάτζι: «Ο Ολυμπιακός έχει παντού το πνεύμα του νικητή» (vid)

Χάτζι: «Ο Ολυμπιακός έχει παντού το πνεύμα του νικητή» (vid)

Ο προπονητής της Βιτορούλ, Γκεόργκι Χάτζι, σχολίασε το φιλικό της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, πλέκοντας το εγκώμιο των Ερυθρόλευκων

Ο θρυλικός Γκεόργκι Χάτζι, Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός της Βιτορούλ, μίλησε για το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε η ομάδα του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (19/06), και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το προπονητικό κέντρο στον Ρέντη, τονίζοντας παράλληλα ότι ο «Ολυμπιακός έχει παντού το πνεύμα του νικητή».

Ο Ρουμάνος παλαίμαχος άσος είπε στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός :

«Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Και οι ομάδες ήθελαν να δουν τους παίκτες τους και ήταν ένα καλό ματς και για τις δύο. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Όλοι παίκτες έτρεξαν. Πετύχαμε γκολ και εμείς και ο Ολυμπιακός. Ήταν ένα ωραίο ματς.

Ήταν απίστευτο το προπονητήριο του Ολυμπιακού. Πολύ ωραίο προπονητικό κέντρο. Έχει την παράδοση και τους τίτλους και μπαίνεις μέσα και τα βλέπεις όλα. Ήταν μεγάλη χαρά μας να μείνουμε εκεί. Νομίζω πως όλοι οι παίκτες μου μάλλον έμαθαν κάτι από τις επιτυχίες του γιατί ο Ολυμπιακός έχει παντού το πνεύμα του νικητή. Ήταν καλό για εμάς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ