«Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκοβιτς»

«Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκοβιτς»

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Παρτιζάν λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 19χρονου στόπερ, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό.

Αίσιο τέλος φέρεται πως θα έχουν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν για τον 19χρονο αμυντικό Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mozzasports.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών που ξεκίνησαν από τον χειμώνα, ολοκληρώθηκαν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νεαρός άσος θα γίνει κάτοικος Πειραιά. Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Μίλος Βαζούρα επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

«Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Απομένει μόνο να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά ο παίκτης πάει στον Ολυμπιακό. Αλλάξαμε κάποια e-mails με την ελληνική ομάδα, για προσφορά αξίας 1.5 εκατομμυρίου ευρώ»

Άνθρωποι που εκπροσωπούν τον παίκτη έμειναν στην Αθήνα την Πέμπτη (19/06) και προσπάθησαν να τα βρουν σε όλα με τον σύλλογο του Πειραιά. Ο πρώτος γύρος της συζήτησης ολοκληρώθηκε, και όπως φαίνεται μετά το πέρας των υποχρεώσεων του Μάρκοβιτς με την Εθνική Σερβίας U21 στο Euro που διεξάγεται στην Ιταλία θα έρθει στη χώρα μας και θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία των Ερυθρόλευκων.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα των Σέρβων:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ