Τετ α τετ Μελισσανίδη – Βράνιες

Τετ α τετ Μελισσανίδη – Βράνιες

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συνάντηση με τον Όγκνιεν Βράνιες θέλοντας να επιστήσει την προσοχή του στην εξωγηπεδική του συμπεριφορά.

Ο Βράνιες μετά από έναν σήριαλ που τράβηξε πολύ, κατάφερε να επιστρέψει στο… σπίτι του όπως λέει και ο ίδιος και να αγωνιστεί και πάλι για λογαριασμό της αγαπημένης του ΑΕΚ.

Την Πέμπτη (20/6) έφτασε στην Ελλάδα και είχε αμέσως ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ. Σύμφωνα με την Live Sport, ο κεντρικός αμυντικός και το αφεντικό της Ένωσης είχαν συνομιλία σε καλό κλίμα. Δεν είναι κρυφή άλλωστε η συμπάθεια και ο αμοιβαίος σεβασμός που υπάρχει μεταξύ τους.

Ωστόσο ο Τίγρης, γνωρίζοντας το ιδιόρρυθμο του χαρακτήρα του Βόσνιου, τον προειδοποίησε να είναι πολύ προσεκτικός με την συμπεριφορά και να μη γίνει η πηγή προβλημάτων για την ομάδα του.

Από μεριάς του ο ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε να είναι προσεκτικός στη συμπεριφορά του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, δίνοντας την υπόσχεση πως θα γίνει ο παλιός καλός (αγωνιστικά) Βράνιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ