Αυτοί θα έχουν προτεραιότητα στην Αγιά Σοφιά

Αυτοί θα έχουν προτεραιότητα στην Αγιά Σοφιά

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η «Ένωση» στο ΟΑΚΑ, αλλά και για τα διαρκείας της Αγιάς Σοφιάς.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, με τον Διευθυντή επικοινωνίας του συλλόγου, Ανδρέα Δημάτο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Συνέντευξη Τύπου.

«Η ΑΕΚ είμαστε εμείς, είναι το μοτό μας. Προήλθε από την φωτογράφιση στα Σπάτα με μια 11αδα παικτών και φιλάθλους. Καταλαβαίνετε τον συμβολισμό και τη δύναμη που έχει για την ομάδα. Για όσα πετύχαμε όλοι μαζί, παίκτες και κόσμος είναι η ίδια ομάδα για εμάς» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Η τιμολογιακή πολιτική μας είναι να διατηρήσουμε ίδιες τις τιμές. Έχουμε περισσότερα ματς, αλλά και την ευρωπαϊκή τιμωρία. Υπάρχει επίσης η έκπτωση τριετίας και όλα τα προνόμια. Φυσικά είναι κίνητρο και η προτεραιότητα για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Για το ΟΑΚΑ: «Είναι ένα δύσκολο γήπεδο με ντεσαβαντάζ. Υπάρχει η λογική ότι μπορείς εύκολα να βρεις ένα απλό εισιτήριο στο ΟΑΚΑ. Πλέον είμαστε σε μια μεταβατική χρονιά πριν το νέο γήπεδο. Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε την προσέλευση φιλάθλων στο ΟΑΚΑ γενικότερα. Δεν θέλω όμως να κάνω προβλέψεις ή να βάλω κάποιο στόχο».

Για το ποιοι θα έχουν προβάδισμα για διαρκείας στην Αγιά Σοφία: «Σίγουρα προβάδισμα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της Γ’ και της Β’ Εθνικής που είναι και μέτοχοι. Επίσης αυτοί που έχουν αγοράσει συνεχόμενα διαρκείας την τριετία πριν μπούμε στο γήπεδο. Αυτή η τριετία κλείνει φέτος.

Σίγουρα θα δοθούν περισσότερες διευκρινίσεις για το θέμα. Αυτό που μπορώ να σας πως είναι ότι όσοι έχουν προτεραιότητα θα μπορούν να αγοράσουν κάρτα σε οποιαδήποτε θύρας της Αγια Σοφιάς, ανεξάρτητα από που είναι το διαρκείας τους στο ΟΑΚΑ».

Από τη μεριά του, ο υπεύθυνος των εισιτηρίων της ΠΑΕ Κώστας Παναγιωτόπουλος τόνισε: «Ολες οι τιμές είναι ίδιες. Οι οικογένειες έχουν πολύ σημαντικές εκπτώσεις. Έχουν το δικαίωμα για χαμηλότερη τιμή για παιδιά μέχρι και 24 ετών. Υπάρχουν και φέτος πολλά προνόμια για όλες τις θύρες. Φέτος σε σχέση με πέρυσι θα είναι η κλειστή η Θύρα 5 στην αρχή.

Για να έχουμε προσφορές στο ηλεκτρονικό εισιτήριο. Θα φροντίσουμε και για αυτούς. Έχουμε τις δύο κλασικές περιόδους διάθεσης και μετά τις 8 Ιουλίου θα είναι ελεύθερα όλα τα διαρκείας. Στο ΟΑΚΑ καθημερινά και Σάββατο, μέσω internet και τηλεφωνικού κέντρου και αλληλογραφία.

Οι τρόποι πληρωμής ίδιοι. Υπάρχει και η κάρτα Φίλου για την Ερασιτεχνική. Δεν χρειάζονται ΑΜΕΑ και παιδικά εισιτήρια την κάρτα Φίλου. Όλα τα χρήματα πάνε στην Ερασιτεχνική».

Τέλος, το λόγο πήρε ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκος Καραούζας: «Εχουμε και την AEK FC Mastercard, εκτός των υπόλοιπων πιστωτικών για τις πληρωμές. Φιλοδοξία μας είναι να είναι εργαλείο στο σύνολο της σεζόν. Κληρώνουμε δύο σκούτερ με την απλή διαδικασία. Θα γίνει η γνωστή κλήρωση μετά.

Η Prince Oliver επιστρέφει στην ομάδα για την πολιτική ένδυση. Με πολλά προνόμια για τους κατόχους. Έχουμε και άλλα μεγάλα προνόμια, με την LG που συνεχίζει να μας στηρίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ