Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Μιχάι!

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Μιχάι!

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Ενέα Μιχάι, με τον Αλβανό στόπερ του Παναιτωλικού να υπογράφει στον Δικέφαλο του βορρά για τέσσερα χρόνια.

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ενέα Μιχάι, καθώς ο Δικέφαλος του βορρά συμφώνησε με τον Παναιτωλικό για την απόκτηση του Αλβανού αμυντικού.

Ο 21χρονος στόπερ είναι έτοιμος να «ανηφορίσει» στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Μιχάι μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όμως έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ακαδημία της Ρόδου, από όπου τον εντόπισε και τελικά προχώρησε στην απόκτησή του ο Παναιτωλικός.

Την περίοδο 2016-2017 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Super league, ενώ μάλιστα χάρη στις εμφανίσεις του κατάφερε να καθιερωθεί γρήγορα ως βασικό μέλος της ομάδας, καταγράφοντας συνολικά 29 συμμετοχές. Σε παρόμοιους ρυθμούς κινήθηκε και την περσινή περίοδο, αν και πραγματοποίησε εννέα λιγότερες εμφανίσεις.

Πλέον, με την απόκτησή του ο ΠΑΟΚ προσθέτει έναν ακόμη υποσχόμενο ταλέντο στο ρόστερ του, με τις επίσημες ανακοινώσεις να είναι προγραμματισμένες για την επόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ