«Εργατικό παιδί ο Μιχάι, δεν του χαρίστηκε τίποτα»

«Εργατικό παιδί ο Μιχάι, δεν του χαρίστηκε τίποτα»

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης μίλησε για τον Ενέα Μιχάι, τον οποίο παίρνει ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος είχε συνεργαστεί μαζί του στον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει τον Ενέα Μιχάι, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό για την απόκτησή του. Ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, ο οποίος τον γνώρισε σε ηλικία 18 ετών στον Παναιτωλικό.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν συνεργάτης του Μάκη Χάβου όταν έριξαν τον… πιτσιρικά Μιχάι στα βαθιά, στο γήπεδο της Τούμπας σε ματς με τον ΠΑΟΚ στις 16 Σεπτεμβρίου 2017!

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης μιλώντας στο «PAOK24» για τον παίκτη που παίρνει ο ΠΑΟΚ θυμήθηκε το ντεμπούτο του στην Τούμπα: «Νομίζω δεν είχε συμμετοχές ούτε σε φιλικά παιχνίδια τότε και τον βάλαμε για πρώτη φορά στην Τούμπα. Ο κ. Χάβος είδε κάτι πάνω του, πήρε το ρίσκο και του βγήκε. Και εκείνος άδραξε την ευκαιρία του και έδειξε θετικά στοιχεία. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς πάντα νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά υπήρχαν στοιχεία».

Συνεχίζοντας είπε: «Πρόκειται για έναν παίκτη με τεχνικά χαρακτηριστικά, καλή σωματοδομή, δυνατό στον αέρα και στο ψηλό παιχνίδι, ωστόσο, όπως συμβαίνει με όλους, υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσει και είμαι σίγουρος πως ο χρόνος και το επίπεδο του ΠΑΟΚ θα βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση για να εξελιχθεί περισσότερο…».

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης αποκάλυψε πως ο Μιχάι βρισκόταν στα ραντάρ του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ εδώ και αρκετό καιρό και πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Μάκης Χάβος είχαν ρωτηθεί από τους «ασπρόμαυρους για την περίπτωσή του: «Είχα ρωτηθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την περίπτωσή του και τους είχα πει πως έχει πράγματα να δώσει. Κανείς δεν του έκανε χάρη για να βρίσκεται εδώ. Είναι ένα εργατικό παιδί, θα έρθει πολύ νωρίτερα στην προπόνησή του για το γυμναστήριο και βάζοντας το κεφάλι κάτω, κατάφερε να ξεπεράσει και τον τραυματισμό του. Σαν χαρακτήρας είναι δουλευταράς».

Όσο για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του Μιχάι; «Όλες οι ομάδες όταν επενδύουν σε ένα παίκτη, ποντάρουν στις πιθανότητες να ευοδωθεί η προοπτική που υπάρχει. Εκείνος ωστόσο έχει και τον χαρακτήρα και τα καλά στοιχεία προκειμένου να λειτουργήσει και να εξελιχθεί σε ένα διαφορετικό περιβάλλον με μεγαλύτερη πίεση και απαιτήσεις, όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ