Παναθηναϊκός : Πιέζει πολύ ο Στραματσόνι και οι παίκτες που έφερε

Παναθηναϊκός : Πιέζει πολύ ο Στραματσόνι και οι παίκτες που έφερε

Ο Στραματσόνι μαζί με τους συνεργάτες του και με παίκτες όπως ο Ιβανόφ και ο Σαμπά, προσπαθούν να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο τα χρήματά τους. Τι θα τους πει ο Παναθηναϊκός.

Ο Αντρέα Στραματσόνι πληρώνεται ακόμα και σήμερα από τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός πως είναι στη Σπάρτα Πράγας (εκεί όπου οι οπαδοί δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό) και έχει έρθει σε διακανονισμό με τους πράσινους για τα οφειλόμενα από το υπόλοιπο του – αρκετά μεγάλου – συμβολαίου του.

Ο Ιταλός προπονητής είναι ένας απ’ τους πολλούς που βλέπουν τις ημερομηνίες των δόσεων να περνάνε και ο Παναθηναϊκός να μην τηρεί όλα όσα έχει συμφωνήσει, με τον εκπρόσωπο του Ιταλού προπονητή, αλλά και των συνεργατών του, να βρίσκεται στη συνάντηση του Παναθηναϊκού με τους πιστωτές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο ο Ιταλός με τους συνεργάτες του, όσο και ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν δικές του επιλογές, όπως ο Ιβανόφ και ο Σαμπά, πιέζουν πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό για τα οφειλόμενα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι συγκεκριμένοι φοβούνται πάρα πολύ να μη βαρέσει… κανόνι ο σύλλογος, γνωρίζοντας πως μετά θα είναι πολύ δυσκολότερα τα πράγματα για να πάρουν τα χρήματά τους και προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Ποια είναι αυτή; Πιθανότατα με το να δεσμεύσουν χρήματα που έχει να λάβει ο Παναθηναϊκός από διάφορες συμφωνίες.

Βεβαίως, στον Παναθηναϊκός θα εξηγήσουν και στην πλευρά Στραματσόνι ότι και σε όλους τους υπόλοιπους: πως θα πρέπει να υπάρξει υπομονή για τους επόμενους 3-4 μήνες, κάτι που δέχτηκε και η ΟΥΕΦΑ και στη συνέχεια να μπουν σε διακανονισμούς για αποπληρωμή σε βάθος τριετίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ