Διευκρινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ για την προτεραιότητα στα διαρκείας ενόψει «Αγιά Σοφιάς»

Διευκρινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ για την προτεραιότητα στα διαρκείας ενόψει «Αγιά Σοφιάς»

Τι τόνισαν από την ΠΑΕ για τους κατόχους των διαρκείας που θα έχουν προβάδισμα αγοράς κάρτας το επόμενο καλοκαίρι.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σήμερα παρουσίασε τα διαρκείας της σεζόν 2019/20. Μάλιστα έγινε και εκτενής συζήτηση για τα διαρκείας του επόμενου καλοκαιριού ενόψει «Αγιά Σοφιάς».

Για τον λόγο αυτό και επειδή δημιουργήθηκαν παρερμηνείες, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ προχώρησε σε διευκρίνιση σχετικά με την προτεραιότητα των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ετσι, η ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα στο νέο γήπεδο θα έχουν όσοι φίλοι της ΑΕΚ:

  • Είχαν διαρκείας τις χρονιές που η ομάδα αγωνίστηκε σε Γ’ και Β’ Εθνική
  • Θα έχουν διαρκείας την τελευταία 3ετία που η ομάδα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ

«Κάτι που θα συμβεί ανεξαρτήτως της Θύρας που ήταν κάτοχοι διαρκείας οι φίλοι της Ενωσης. Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να πάρουν εισιτήρια διαρκείας σε αντίστοιχη Θύρα στην «Αγιά Σοφιά». Στην ουσία, όταν θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις των διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά», το τμήμα εισιτηρίων θα ελέγχει τα πρόσωπα (δηλαδή το ονοματεπώνυμο) και όχι τη θύρα που είχαν διαρκείας στο ΟΑΚΑ. Για παράδειγμα, κάποιος που είχε διαρκείας στο πέταλο στο ΟΑΚΑ, θα μπορεί να πάρει όπου θέλει στην «Αγιά Σοφιά» ή αντίστοιχα κάποιος που είχε στα επίσημα στο Ολυμπιακό Στάδιο, να πάρει όπου αλλού θελήσει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Η παραπάνω διευκρίνηση έγινε λόγω του ότι πολλοί φίλοι του «Δικεφάλου» έχουν καταλάβει ότι δεν θα έχουν δικαίωμα προτίμησης οι κάτοχοι τριετίας σε συνδεσμιακές θύρες (1, 35, 15)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ