Κλείδωσε: Επιθετικό με συνθήκες… Κάτσε θα πάρει ο Παναθηναϊκός

Κλείδωσε: Επιθετικό με συνθήκες… Κάτσε θα πάρει ο Παναθηναϊκός

To «10» γράφει για τη συμφωνία Δώνη και Νταμπίζα σχετικά με τον σέντερ φορ που θα έρθει στο τριφύλλι. Στην αγορά για δανεικό ο Νταμπίζας, ποια είναι τα στοιχεία που έχει ζητήσει ο Δώνης και ποιο... τρικ που θυμίζει την περίπτωση Κάτσε θα προσπαθήσουν.

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά και είναι διατεθειμένος να παλέψει ακόμα και περιπτώσεις που εκ πρώτης μοιάζουν αδύνατο να πραγματοποιηθούν με τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού. Στη συνάντηση του Νταμπίζα με τον Δώνη, οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως είναι απαραίτητο να έρθει παίκτης που θα μπορέσει τόσο με τα γκολ του, όσο και με τη γενικότερη παρουσία του μέσα στο γήπεδο να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει έναν επιθετικό με διαφορετικά στοιχεία απ’ αυτά του Μακέντα και αυτό ζήτησε από τον Νταμπίζα. Περισσότερο γρήγορο, καλύτερο στο ένας εναντίον ενός, με καλή πρώτη επαφή που θα του επιτρέπει να βοηθάει και στη δημιουργία και το άπλωμα του παιχνιδιού στο γήπεδο.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητεί ο Νταμπίζας, με τις πληροφορίες να λένε πως ήδη έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, που παρουσιάζουν πάντως ιδιαίτερες δυσκολίες. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το οικονομικό. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη κρούσεις και έχει προχωρήσει κάποιες επαφές, αλλά όσο παραμένουν σε εκκρεμότητα οι λύσεις συμβολαίων με παίκτες που δεν υπολογίζονται, τόσο θα καθυστερούν οι διαπραγματεύσεις, με κίνδυνο φυσικά να χαθούν οι παίκτες.

Αν ο Παναθηναϊκός κατάφερνε να εξοικονομήσει χρήματα από υψηλά συμβόλαια (όπως για παράδειγμα του Μουνιέ), θα μπορούσε να τα βάλει στον προϋπολογισμό του και να πάει με λίγο μεγαλύτερο πορτοφόλι να διαπραγματευτεί. Ωστόσο χρήματα δεν περισσεύουν και αυτή τη στιγμή οι κουβέντες γίνονται για δανεισμό παίκτη, που ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του θα πληρώνει ο σύλλογος στον οποίο ανήκει.

Όπως συνέβη με τον Κάτσε, που αγωνίστηκε πέρσι στον Παναθηναϊκό, με το μισό του συμβόλαιο να το πληρώνει ο ΠΑΟΚ και το υπόλοιπο το τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει στο εξωτερικό για την απόκτηση επιθετικού, ενώ η περίπτωση του Νίκου Καρέλη που φερόταν να βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας, δεν υπάρχει πλέον στη λίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ