Πρώτος στόχος του Πανιωνίου ο Ανδρούτσος

Πρώτος στόχος του Πανιωνίου ο Ανδρούτσος

Το όνομα του 22χρονου μέσου του Ολυμπιακού βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ακη Μάντζιου – Αναλυτικά τα δεδομένα της υπόθεσης του νεαρού άσου.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανιωνίου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τον Ακη Μάντζιο να ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το «κυανέρυθρο» ρόστερ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει αποκτήσει ήδη τον 21χρονο αριστερό μπακ, Οδυσσέα Λυμπεράκη, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΑΟ Καβάλας, αλλά και τον 20χρονο εξτρέμ, Γιάννη Παπανικολάου, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πλατανιά και πλέον «φουλάρει» για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Οι Κυανέρυθροι έβαλαν στη μηχανή τους δύο ταλαντούχους παίκτες και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους σε ποδοσφαιριστές που μπορούν να τους ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και να κάνουν τη διαφορά. Ενας από τους παίκτες που αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Πανιωνίου και ο Ακης Μάντζιος τον θέλει στην ομάδα του είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο 22χρονος χαφ του Ολυμπιακού μπορεί να καλύψει με άνεση όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, γεγονός που τον καθιστά ως ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή. Την περσινή σεζόν, λόγω των πολλών και ποιοτικών λύσεων που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον «ερυθρόλευκο» άξονα, δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, έπαιξε μόλις σε 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 620 λεπτά. Ο Ακης Μάντζιος πιστεύει πολύ στις ικανότητές του και έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας την απόκτησή του. Οι Κυανέρυθροι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις καλές σχέσεις που έχουν με τον Ολυμπιακό και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα προσπαθήσει να τον πάρει ως δανεικό από τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να μην είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο νεαρός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, γνωρίζει και ο ίδιος ότι δύσκολα θα πάρει πολλές ευκαιρίες. Ο προπονητής του Πανιωνίου, Ακης Μάντζιος, τον θέλει στην ομάδα του και του δίνει τη δυνατότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής, να βρει ποδοσφαιρικό ρυθμό και να βελτιωθεί μέσα από τα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ