Οι Τούρκοι στέλνουν Κιριντιλί στον Ολυμπιακό

Οι Τούρκοι στέλνουν Κιριντιλί στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον έμπειρο πορτιέρε της Κόνιασπορ Σερκάν Κιριντιλί.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 34χρονου κίπερ της Κόνιασπορ Σερκάν Κιριντιλί φέρεται να έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον τούρκικο Τύπο. Το εν λόγω ρεπορτάζ κάνει λόγο για επίσημη πρόταση των Πειραιωτών για τον ύψους 1.86 μ. Τούρκο κίπερ που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κόνιασπορ έως το 2020.

Ο έμπειρος κίπερ έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Τουρκίας, ενώ έχει φορέσει τέσσερις φορές τα γάντια του και με την ομάδα των Ανδρών κρατώντας αλώβητη την εστία του.

Το τουρκικό beIN Sports έγραψε συγκεκριμένα ότι οι Πειραιώτες έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή γκολκίπερ και ότι βρίσκονται σε επαφές με την Κόνιασπορ.

Γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου του 1985, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2002 κάτω από τα γκολποστ της εστίας της Αντάνασπορ. Το 2004 πήρε μεταγραφή για την Ανκαραγκουτσού με την οποία μέτρησε 134 συμμετοχές (39 clean sheats).

Ακολούθησε η Φενέρ (2010-13), η Ρίζεσπορ (2013-15) και από το 2015 η Κόνιασπορ, της οποίας την εστία έχει υπερασπιστεί συνολικά 144 φορές, κρατώντας την αλώβητη 43! Αν το ενδιαφέρον των Πειραιωτών επιβεβαιωθεί, τότε ο Κιριντιλί προορίζεται για δεύτερος τερματοφύλακας, πίσω από τον Ζοσέ Σα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ