«Μια ανάσα από τον ΑΠΟΕΛ ο Άλεφ»

«Μια ανάσα από τον ΑΠΟΕΛ ο Άλεφ»

Ειλημμένη υπόθεση θεωρούν στην Κύπρο τη «μετακόμιση» του Άλεφ από την ΑΕΚ στον ΑΠΟΕΛ

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ φέρεται να βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μέσος, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα balla.com.cy, αναφέρει ότι οι Γαλαζοκίτρινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον έμπειρο μέσο και απομένει μονάχα η επισημοποίηση του deal.

Θυμίζουμε ότι ο υψηλόσωμος άσος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλας της ΑΕΚ, ως δανεικός από την Μπράγκα, και μέτρησε 36 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις), πετυχαίνοντας και 2 τέρματα.

Αναλυτικά όσα γράφουν οι Κύπριοι:

«Μια.. ανάσα από την μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ είναι ο Άλεφ Ντος Σάντος, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους πρωταθλητές και την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα ενταχθεί με την αποστολή της ομάδας στην Αυστρία.

Μικρολεπτομέρειες υπάρχουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Μπράγκα, όμως πολύ δύσκολα θα σταθούν εμπόδιο για την μεταγραφή του… καλοκαιριού.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μετά από έναν χρόνο παρουσίας στην AEK Αθηνών, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, επιστρέφει στο πρωτάθλημά μας, αυτή τη φορά για λογαριασμό του των Γαλαζοκίτρινων της πρωτεύουσας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ