Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Όσκαρ Τρέχο (vid)

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Όσκαρ Τρέχο (vid)

Ο μεσοεπιθετικός της Ράγιο Βαγεκάνο, Όσκαρ Τρέχο έχει προταθεί στην ΑΕΚ και ο Καρντόσο καλείται να αποφασίσει αν θα κινηθούν για αυτόν οι κιτρινόμαυροι.

Μετά τις τελευταίες μεταγραφές, η ΑΕΚ έχει «γεμίσει» αρκετά όσον αφορά την άμυνα και τη μεσαία γραμμή. Πλέον το βάρος έχει πέσει μεσοεπιθετικά και συγκεκριμένα στην αναζήτηση εξτρέμ. Ένας τέτοιος προτάθηκε στην Ένωσή προ ημερών και ακούει στο όνομα Όσκαρ Τρέχο.

Ο 31χρονος Αργεντινός ανήκει στη Ράγιο Βαγεκάνο με την οποία αγωνίστηκε στη La Liga (26 συμ/1 γκολ/4 ασίστ). Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς και στη συνέχεια είχε περάσματα από τις Μαγιόρκα, Έλτσε, Σπόρτινγκ Χιχόν και Τουλούζ.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα υπόψιν του Νίκου Λυμπερόπουλου και αυτός σύμφωνα με την Live Sport το γνωστοποίησε στον Καρντόσο προκειμένου να δώσει το τελικό ΟΚ για να κινηθούν οι διαδικασίες διαπραγμάτευσης με τον παίκτη αλλά και την ομάδα του.

Αξίζει να αναφερθεί πως η περίπτωση του Τρέχο είναι εφικτή οικονομικά μιας και λόγω του υποβιβασμού της Ράγιο στη Segunda, υπάρχει ειδικός όρος που λέει πως ο παίκτης μπορεί να πάρει μεταγραφή με ένα ποσό της τάξεων των 500.000 ευρώ, ενώ και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ