Νωρίτερα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Ντουρμισάι

Νωρίτερα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Ντουρμισάι

Ο Φιορίν Ντουρμισάι διέκοψε την προγραμματισμένη άδεια που είχε από τον Ολυμπιακό και μπήκε νωρίτερα στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι φαίνεται πως πραγματικά δεν κρατιέται. Ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου και καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, είχε προγραμματισμένη άδεια μέχρι τις 24 Ιουνίου λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Ελλάδος.

Ο 22χρονος στράικερ όμως επέλεξε να τερματίσει δύο μέρες νωρίτερα την άδειά του και να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας του, από χτες Παρασκευή (21/6), δείχνοντας πως ανυπομονεί να δείξει πράγματα στον Μαρτίνς και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Θα ακολουθήσει μάλιστα την αποστολή της ομάδας που αναχωρεί τη Δευτέρα (24/6) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Πολωνία, ενώ θα έχει την ευκαιρία του στα προγραμματισμένα φιλικά. Κάτι που αναμένεται να μην κάνουν ορισμένοι από τους παίκτες του ρόστερ.

Πρόκειται για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που είναι τραυματίας και συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Αθήνα, αλλά και τους Ιγκόρ και Μάνο που δεν έχουν πείσει τον Μαρτίνς στις προπονήσεις που έγιναν στο Ρέντη. Αυτοί οι τρεις μαζί με τους «κομμένους» πιτσιρικάδες που δεν θα βρίσκονται στις επιλογές του προπονητή, δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Πολωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ