Η Τουλούζ ήθελε και Μουρίκι πριν πάρει τον Κουλούρη

Η Τουλούζ ήθελε και Μουρίκι πριν πάρει τον Κουλούρη

Το γαλλικό σάιτ «lesviolets.com» σημειώνει ότι η Τουλούζ είχε στη λίστα της και τον Κοσοβάρο επιθετικό που θέλει ο Ολυμπιακός.

Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει κλείσει στην Τουλούζ, η οποία πληρώνει στον ΠΑΟΚ 4 εκ. ευρώ (συν ένα ποσοστό 15% σε περίπτωση μεταπώλησης) για να τον αποκτήσει.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός δεν ήταν ο μοναδικός στη λίστα της γαλλικής ομάδας, ωστόσο κέρδισε στην τελική ευθεία τους άλλους διεκδικητές της θέσης και ήδη έχει υπογράψει, οπότε μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις της μετακίνησής του.

Το γαλλικό σάιτ «lesviolets.com» έχει αναφορές στις λεπτομέρειες της συμφωνίας αλλά στη μάχη που έδωσε ο Κουλούρης με άλλους επιθετικούς για τη θέση.

Εκεί σημειώνεται ότι η Τουλούζ είχε επαφές με τον Βεντάτ Μουρίκι που αγωνίστηκε πέρυσι στη Ρίζεσπορ (σε 35 ματς είχε 17 γκολ και 8 ασίστ) και ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού πλέον.

Ακόμη η γαλλική ομάδα είχε στη λίστα της και τον Σιλάς Γουαμανγκιτούκα της Παρί που παίζει στη Ligue 2 (φέτος είχε 11 γκολ, 2 ασίστ), τον Νόλαν Ρουξ της Γκινγκάμπ (3 γκολ) και τον Γουέσλεϊ Σαΐντ της Ντιζόν (8 γκολ, 2 ασίστ).

Τελικά όμως η Τουλούζ επέλεξε να πάρει τον Ευθύμη Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε είχε 25 γκολ και 5 ασίστ σε 35 ματς που αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ