Πέφτουν οι υπογραφές για τα 20 εκ. ευρώ της Περιφέρειας

Πέφτουν οι υπογραφές για τα 20 εκ. ευρώ της Περιφέρειας

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του Ελεγκτικού Συμβουλίου αναφορικά με το κονδύλι της Περιφέρειας για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς».

Τον Απρίλιο το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τη χρηματοδότηση του πρότζεκτ «Αγια-Σοφιά» με το κονδύλι των 20 εκατομμυρίων ευρώ, με την όλη διαδικασία να μπαίνει από εκεί και μετά σε φάση εφαρμογής. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκε και ο απαραίτητος έλεγχος από μεριάς Ελεγκτικού Συμβουλίου, με το συγκεκριμένο ποσό να είναι πλέον έτοιμο να εκταμιευθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη, στην Περιφέρεια Αττικής, θα υπογραφεί η σύμβαση της προαναφερθείσας (πιθανότατα παρουσία της κας Ρένας Δούρου σε μία από τις τελευταίες ενέργειές της ως Περιφερειάρχης), με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για το ποσό που θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο για την κατασκευή του γηπέδου.

Το κονδύλι ύψους 20 εκατομμυρίων για την «Αγια-Σοφιά» θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις. Η πρώτη δόση θα δοθεί μέσα στο 2019 και θα είναι ύψους 3 εκατ. ευρώ. Η δεύτερη δόση η οποία θα είναι και η μεγαλύτερη θα είναι ύψους 10 εκατ. ευρώ και θα δοθεί μέσα στο 2020. Η τελευταία δόση ύψους 7 εκατ. ευρώ θα δοθεί μέσα στο 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ