«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Ρέγιες»

«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Ρέγιες»

Η Record επιβεβαιώνει το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον για τον Ντιέγκο Ρέγιες και αποκαλύπτει ότι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στην Φενερμπαχτσέ για την απόκτηση του!

Το βράδυ της Παρασκευής (21/6) διαβάσατε στο «10.gr» ότι η ΑΕΚ εξετάζει «ζεστά» για την περίπτωση του Μεξικανού κεντρικού αμυντικού, Ντιέγκο Ρέγιες, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε «παίξει» και για τον Ολυμπιακό.

Σήμερα, η Record επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η Ενωση όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον 26χρονο αμυντικό, αλλά έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην Φενερμπαχτσέ για την απόκτησή του, παρότι μόλις πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε τον Όγκνιεν Βράνιες.

Το συμβόλαιό του με την τούρκικη ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη γειτονική χώρα, με τους ανθρώπους της Φενερμπαχτσέ να ψάχνουν τρόπο να τον παραχωρήσουν. Ο ίδιος από την πλευρά του είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τουρκία και εξετάζει όλες τις επιλογές για το μέλλον του.

Οι Πορτογάλοι εκτός από την ΑΕΚ βάζουν στο κόλπο και τον Ολυμπιακό, ωστόσο, είναι απίθανο να προχωρήσουν οι Ερυθρόλευκοι στην απόκτησή του, από τη στιγμή που έχουν «κλείσει» τον Πορτογάλο Ρούμπεν Σεμέδο. Μένει να φανεί εάν η ΑΕΚ είναι έτοιμη για να καταθέσει πρόταση και αν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Φενερμπαχτσέ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντιέγκο Ρέγιες αυτό το διάστημα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς έχει υποχρεώσεις στο Gold Cup με την εθνική ομάδα της χώρας του. Αλλωστε, πρόκειται για ένα από τα βασικά γρανάζια της Εθνικής ομάδας του Μεξικού, με τον τεχνικό της ομάδας να τον χρησιμοποιεί δίπλα στον Νέστορ Αραούχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ