«Παραμένει στη λίστα της Σλάβια ο Ουάρντα»

«Παραμένει στη λίστα της Σλάβια ο Ουάρντα»

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός παραμένει στη λίστα της Σλάβια Πράγιας, αλλά οι άνθρωποι του τσέχικου συλλόγου έχουν αρκετές επιφυλάξεις, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του.

Την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, συνεχίζει να παρακολουθεί η Σλάβια Πράγας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Τσεχία. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα σεζόν, με τον Δικέφαλο να ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει.

Οι άνθρωποι της Σλάβια παρακολουθούν στενά την υπόθεση του διεθνούς άσου, για τον οποίο στο παρελθόν είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ. Τότε, όμως, ο Αμρ Ουάρντα υπολογιζόταν κανονικά από τον Ρουμάνο τεχνικό και η πρόταση της τσέχικης ομάδας είχε απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά, με τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά να θέλει να τον… ξεφορτωθεί.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ενημερώσει τον Ουάρντα ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και του έχουν ζητήσει να φέρει πρόταση το συντομότερο δυνατό. Η Σλάβια είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αλλά ακόμα δεν είναι σαφές εάν πρόκειται να καταθέσει εκ νέου πρόταση για την απόκτησή του.

Οι Τσέχοι έχουν αρκετές επιφυλάξεις, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του παίκτη. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ουάρντα με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι του 2020.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ