Σκέψεις για νέο συμβόλαιο στον Μαουρίσιο

Σκέψεις για νέο συμβόλαιο στον Μαουρίσιο

Την προοπτική της επέκτασης της συνεργασίας του, για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον ΠΑΟΚ, θα κληθεί να συζητήσει ο Ζοσέ Μαουρίσιο το επόμενο διάστημα.

Στο Δικέφαλο πήραν την απόφαση, παρότι ο Ζοσέ Μαουρίσιο είναι τραυματίας και διάγει το στάδιο της αποθεραπείας του, να τον καλέσουν σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήξει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η απόφαση αυτή των Ασπρόμαυρων πάρθηκε προκειμένου να δείξουν στον Βραζιλιάνο πως παρότι τραυματίας η ομάδα του τον εμπιστεύεται, αλλά και για να μην συναντήσουν παρόμοιες καταστάσεις μ’ αυτή του Φερνάντο Βαρέλα. Ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί και πόσο θα φτάσουν οι ετήσιες αποδοχές του, που σήμερα φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη πλευρά ο Βραζιλιάνος δεν δείχνει να βιάζεται και τόσο πολύ. Σίγουρα τον κολακεύει το γεγονός ότι στην Τούμπα τον θεωρούν πολύτιμη μονάδα, αλλά θέλει πρώτα να επιστρέψει υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους και στη συνέχεια να κάνει συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Να θυμίσουμε πως ο Μαουρίσιο έχει πατήσει το 31ο έτος της ηλικίας του, ενώ πέρσι είχε πρόταση από τα Εμιράτα μ’ ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Οι Θεσσαλονικείς αρνήθηκαν την πρόταση καθώς δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν μια πολύτιμη μονάδα της ομάδας και μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ